Facebook Pixel Απίστευτο! Ξέχασε το παιχνίδι της ομάδας του, επειδή έπαιζε FIFA!
| 2016-02-19 19:32:00

Απίστευτο! Ξέχασε το παιχνίδι της ομάδας του, επειδή έπαιζε FIFA!

Απίστευτο! Ξέχασε το παιχνίδι της ομάδας του, επειδή έπαιζε FIFA!

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχτηκε πως δεν είδε το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ για αυτό τον απίθανο λόγο!

Γνωρίζετε τον Νικ Πάουελ; Πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσφατα δόθηκε δανεικός στην Χαλ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία.

Ο Πάουελ θεωρείται ένα σπουδαίο ταλέντο, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους “κόκκινους διαβόλους”, με αποτέλεσμα να δίνεται δανεικός δεξιά και αριστερά. Και ούτε πρόκειται να τα καταφέρει ποτέ, λέμε εμείς, αν δεν βάλει λίγο μυαλό στο κεφάλι του.

Ο... αθεόφοβος παραδέχτηκε πως δεν παρακολούθησε το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ με τη Μίντιλαντ, επειδή... ξεχάστηκε παίζοντας FIFA στο Playstation! Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε το θράσος να κάνει και κριτική στους συμπαίκτες του δηλώνοντας “Δεν υπάρχει δικαιολογία, έπρεπε να κερδίσουν”!

Μεταξύ μας, ο Πάουελ δεν... έχασε και τίποτα, αφού η ομάδα του γνώρισε μια από τις ταπεινωτικές ήττες στην ιστορία της, χάνοντας από τους άσημους Δανούς (2-1). Ωστόσο, το γεγονός ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ξέχασε το ματς και στη συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί δημοσίως το... κατόρθωμά του, μάλλον φανερώνει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πιτσιρικά, όσον αφορά στην πειθαρχία και στον επαγγελματισμό...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags