Facebook Pixel Το σχόλιο του Μίχου για τον "γκολ-πνίχτη" Μπαρόχα!
| 2016-02-21 12:10:00

Το σχόλιο του Μίχου για τον "γκολ-πνίχτη" Μπαρόχα!

Το σχόλιο του Μίχου για τον "γκολ-πνίχτη" Μπαρόχα!

Ενα ματς που δεν έπρεπε καν να ξεκινήσει, τελείωσε με το πιο δίκαιο αποτέλεσμα (1-1). 

Στο... λιμνοχορτάρι του Καυτανζογλείου ο Σπάθας αποφάσισε πως γινόταν να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας επειδή «έσκαγε η μπάλα» (όπως λέει ο κανονισμός), αλλά στην πράξη οι ποδοσφαιριστές, εκτός του ότι έβαλαν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα, δεν μπορούσαν να πασάρουν/σπριντάρουν/σουτάρουν. Κι αυτό που είδαμε στο πρώτο 45λεπτο ασφαλώς δεν ήταν... ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον το θυμηθήκαμε στην επανάληψη, από τη στιγμή που σταμάτησε και στέγνωσε κάπως το χορτάρι.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής ήταν καλύτερος, έκανε περισσότερες φάσεις, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ηταν ένα... περιπετειώδες και τυχερό γκολ, αφού στρώθηκε ιδανικά στον καλό κεφαλοσφαιριστή Πέκχαρτ από... καραμπόλα (κεφαλιά Αρθο, κόντρα σε σώμα αμυντικού). Παρεμπιπτόντως, ο Τσέχος άνοιξε λογαριασμό με την Ενωση με ένα... ιστορικό (για τον ίδιο) γκολ, αφού η προηγούμενη φορά όπου είχε σκοράρει ήταν πριν από 2 χρόνια (παρά δύο ημέρες), με τη Νυρεμβέργη κόντρα στην Μπράουνσβαϊκ.

Εξίσου περιπετειώδες/τυχερό ήταν και το γκολ της ισοφάρισης, μόνο που σε αυτό επήλθε και ο... παράγοντας Μπαρόχα. Από κόντρα σε πλάτη παίκτη της ΑΕΚ η μπάλα παίρνει ύψος, ο Ζιαμπάρης, για να πάρει καλύτερη θέση, σπρώχνει συμπαίκτη του, αλλά χάνει την ισορροπία του και πέφτοντας κάνει ένα άψυχο σουτ(;) που «τρυπάει» τον Βενεζουελάνο κίπερ. Ηταν μια... Μπαροχιά (κοινώς, «έπνιξε» το διπλό στη βρόχα), που κάποιοι μπορεί να την ερμηνεύσουν και σαν θεία δίκη λόγω... Ανέστη.

Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε από δύο στημένες φάσεις, με δυο γκολ που ήταν περισσότερο προϊόν τού κακού αγωνιστικού χώρου. Στο τέλος μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν και στην ανατροπή, αν ο Βέλλιος είχε πιο καθαρό μυαλό και δεν εκβίαζε το γκολ...

ΥΓ.: Ο Σπάθας διόρθωσε το λάθος του, να ξεκινήσει ο αγώνας, με μια διαιτησία που θα ήταν αλάνθαστη αν έδειχνε την κόκκινη κάρτα στον Βάργκας στο 50΄. Εκεί πλήρωσε το σκεπτικό του, λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, να έδινε αποβολή ή πέναλτι μόνο σε κραχτό παράπτωμα. Το μαρκάρισμα, όμως, του Βενεζουελάνου στον Μοντέιρο τέτοιο ήταν...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags