Facebook Pixel «Ο Κιντής απέτυχε στον Πανιώνιο…»
| 2011-06-06 22:10:00

«Ο Κιντής απέτυχε στον Πανιώνιο…»

«Ο Κιντής απέτυχε στον Πανιώνιο…»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Φανούρης Γουνδουλάκης μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του, ψήφισε MVPτου πρωταθλήματος τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ τόνισε πως για την φετινή πορεία της ομάδας έφταιγε το πλάνο Κιντή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Τα συν και τα πλην του Πανιωνίου

Μέσα από τις πολλές δυσκολίες που υπήρχαν εκείνη την περίοδο, κατάφερε ο ερασιτέχνης με τον κ. Βεντούρη που έφερε τον κ. Λεμονή και σταθήκαμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους, από τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες, και αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο σ’ αυτή τη χρονιά. Αυτό που έγινε στην αρχή που ήρθε ο κ. Κιντής σαν πρόεδρος φέρνοντας πολλούς παίκτες δεν πέτυχε, εκ του αποτελέσματος. Ήταν καταλυτικό και για την παρουσία της ομάδας μετά.

Για τα καλύτερα γκολ της χρονιάς επιλέγει:

Το γκολ του Κώστα Μήτρογλου, με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, το δεύτερο. Ήταν μία ωραία προσωπική ενέργεια, με ωραίο τελείωμα. Αυτό νομίζω ότι ήταν το καλύτερο της ομάδας μου. Το γκολ του Σκόκο στο παιχνίδι με τον Άρη, νομίζω ότι ήταν το καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης ψηφίζει ως MVP της χρονιάς:

Μήτρογλου. Συνήθως MVPβγαίνουν από τους πρωταθλητές ή κάποιες ομάδες που πήγαν πολύ καλά στη σεζόν, αλλά ο Πανιώνιος φέτος πραγματικά πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά και η έλευση του Κώστα μας βοήθησε πάρα πολύ. Έβαλε πολλά γκολ σε λίγα παιχνίδια και νομίζω ότι του αξίζει αυτός ο τίτλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags