Facebook Pixel Βεζυρτζής : «Γι’ αυτό έφυγα…»
| 2016-02-21 17:47:00

Βεζυρτζής : «Γι’ αυτό έφυγα…»

Βεζυρτζής : «Γι’ αυτό έφυγα…»

Στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ ήταν φυσικά παρών κι ο Νίκος Βεζυρτζής και μίλησε για την εκδήλωση, τον ΑΣ, αλλά και για την αποχώρησή του από την ΠΑΕ…

Είπε μεταξύ άλλων:

Για το χειροκρότημα που εισέπραξε στην εκδήλωση: «αυτή η αναγνώριση από όλους, γιατί σήμερα εδώ είναι και παιδιά που δε με έζησαν, είναι μια δικαίωση για μένα και μια μεγάλη ευχαρίστηση».

Για τον ΑΣ: «Το πιο σημαντικό είναι αυτό που είπε και ο Θανάσης Κατσαρης, ότι ο ΠΑΟΚ είναι από του μονναδικούς συλλόγους που δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ και είναι ένα υγιές σωματείο».

Για την αποχώρηση του από το ΔΣ της ΠΑΕ: «εμένα μου ζητήθηκε να βοηθήσω, αν ήταν όλα καλά, προφανώς δε θα μου έλεγαν να έρθω, προφανώς υπήρχε πρόβλημα. Από τη στιγμή που δεν μπορούσα να δουλέψω όπως ήθελα, δεν μπορούσα να μείνω. Έτσι, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα».

Για το αν του έχει μείνει πικρία: «όχι σε καμιά περίπτωση, και δεν το λέω για να σας κοροϊδέψω. Αν μου ζητηθεί στο μέλλον, θα είμαι πάλι παρόν».

Για το αν είχε επικοινωνία με τον Σαββίδη ή άλλο μέλος της ΠΑΕ μετά: «είχα κάποια επικοινωνία με μερικά μέλη του ΔΣ, ενώ μίλησα και με τον κ. Σαββίδη μεσω skype για 1-2 ώρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags