Facebook Pixel «Ο Σισέ έπαιζε μόνος του στον Παναθηναϊκό…»
| 2011-06-06 22:30:00

«Ο Σισέ έπαιζε μόνος του στον Παναθηναϊκό…»

«Ο Σισέ έπαιζε μόνος του στον Παναθηναϊκό…»

Oποδοσφαιριστής της Καβάλας, Σερζ Ντιέ, ανέφερε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν ο κορυφαίος του φετινού πρωταθλήματος και τόνισε πως ήταν και ο μοναδικός που έπαιζε στον φετινό Παναθηναϊκό… 
 

Επίσης, μίλησε στη NOVAγια τα θετικά και τα αρνητικά της ομάδας του, ψήφισε τα καλύτερα γκολ της χρονιάς καθώς και τον MVP της σεζόν:

Για τα συν και τα πλην της ομάδας του:

«Κερδίσαμε το σεβασμό των αντιπάλων μας. Τα τελευταία δύο χρόνια ο πρόεδρος προσπαθεί να κάνει την ομάδα δυνατή. Και νομίζω πως πλέον είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά γενικά.

Στα αρνητικά είναι ότι δεν παίζαμε σαν ομάδα. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν φτάσαμε στο στόχο μας και ο στόχος μας ήταν να μπούμε στα playoffκαι να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για τα καλύτερα γκολ της χρονιά ψήφισε:

«Το κορυφαίο για την ομάδα μου ήταν το δικό μου, στο παιχνίδι με τη Λάρισα (γέλια). Ήταν το καλύτερο γκολ της Καβάλας. Ήταν σουτάρα!

Επίσης, το γκολ του Σκόκο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ήταν αποφασιστικός, έκανε την προσπάθεια και έδειξε την ποιότητά του. Έμοιαζε με προσπάθεια του Μέσι και έκανε τη διαφορά…»

Ο Σερζ Ντιέ ψήφισε ως MVP της σεζόν:

« Ο Τζιμπρίλ Σισέ. Είναι ο ηγέτης της ομάδας του Παναθηναϊκού και μονάχα αυτός έπαιζε… Μόνος του… Έκανε τη διαφορά, εντάξει και οι άλλοι έπαιζαν, αλλά όταν αναφερόμαστε στον Παναθηναϊκό σκεφτόμαστε πρώτα τον Τζιμπρίλ Σισέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags