Facebook Pixel Σοκ και δέος από την Τσέλσι!
| 2016-02-21 21:36:00

Σοκ και δέος από την Τσέλσι!

Σοκ και δέος από την Τσέλσι!

Έριξε “5αρα” στη Μάντσεστερ Σίτι και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup!

Σε μια αναμέτρηση που η Σίτι δεν παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, η Τσέλσι φιλοδώρησε με πέντε τέρματα τους ”Πολίτες”. Ο Μανουέλ Πελεγρίνι προφανώς έβαλε σε... τρίτη μοίρα το Κύπελλο αφου διάλεξε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές, αφού μόνο οι Ντεμιτσέλις, Καμπαγέρο, Κολάροφ και Σαμπαλέτα ήταν από την πρώτη ομάδα στην αρχική 11αδα.

Από την άλλη η Τσέλσι δεν έχει την πολυτέλεια να αφήνει στόχους και κατέβασε βασική ομάδα, θέλοντας ξεκάθαρα να προκριθεί στην επόμενη φάση και να διεκδικήσει το τρόπαιο. Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με τον Κόστα στο 35', για να ακολουθήσει άμεση απάντηση από την Σίτι με τον νεαρό φορ Φοπαλά στο 37'. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη όμως η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών της Τσέλσι μίλησαν. Οι "μπλέ" φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ τους νεαρούς της Σίτι με σκόρερ τους (Γουίλιαν 48', Κέιχιλ 53', Αζάρ 67' και Τραορέ στο 89') με τον Όσκαρ μάλιστα να χάνει και πέναλτι στο 75'. Ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού η διαφορά ήταν χαώδης. Το μόνο πέραν της πρόκρισης φυσικά που κρατάνε οι Λονδρέζοι είναι πως κατάφεραν να νικήσουν την Μάντσεστερ Σίτι για πρώτη φορά μετά τις 20 Φεβρουαρίου του... 1915, πριν πόλις 101 χρόνια δηλαδή!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags