Facebook Pixel Απίστευτη ανατροπή από Παναιγιάλειο!
| 2016-02-21 22:29:00

Απίστευτη ανατροπή από Παναιγιάλειο!

Απίστευτη ανατροπή από Παναιγιάλειο!

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη, είχε της φάσεις αλλά οι Αιγιώτες με μια αντεπίθεση στο τελευταίο τέταρτο πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη!

Οι δυο ομάδες έχουν αντίθετη πορεία μέσα στη χρονιά. Η Λάρισα κάνει πορεία πρωταθλητισμού ενώ ο Παναιγιελειος προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Αιγιώτες να... ρίξουν τους “βυσσινί” από την κορυφή της βαθμολογίας της Football League νικώντας μέσα στο AEL FC Arena και μάλιστα με ανατροπή!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση έχοντας τον πρώτο λόγο στο γήπεδο. Βρήκαν το πολυπόθητο γκολ στο 34' όταν μετά από δουλεμένη κομπίνα από φάουλ του Ουρτάδο ο Αναστασόπουλος άνοιξε το σκορ. Η Λάρισα έχασε φάσεις για να κάνει το 2-0 με τους Μαρουκάκη και Μπόγιοβιτς, αφού ο Παναιγιάλειος είχε δώσει γήπεδο προκειμένου να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Τελικά το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και έτσι ήρθε η τιμωρία... Μέσα σε 10 λεπτά έγινε μια μεγάλη ανατροπή. Στο 73' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λινάρδου από τον Κοντοχρήστο. Ο Λινάρδος παρακούωντας τις εντολές του προπονητή του εκτέλεσε το πέναλτι και νίκησε τον Ξενοδόχοφ. Όπως ήταν αναμενόμενο οι παίκτες του Ντόστανιτς βγήκαν μπροστά για να πετύχουν το γκολ της νίκης αφήνοντας ευάλωτα τα μετόπισθεν. Οι Αιγιώτες βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία και... ξέραναν τους γηπεδούχους με το γκολ του Σκαρτσίλα στο 83' μετά από συνδυασμό με τον Αρμάντο.

Μετά από τη μεγάλη αυτή νίκη οι παίκτες του Παναιγιάλειου ξέσπασαν σε τρελά πανηγύρια στα αποδυτήρια του γηπέδου όπως φαίνεται από βίντεο που ανέβασε ο αρχηγός της ομάδας Μαστροκυριάκος.


 

 

  Posted by Christos Mastrokiriakos on Sunday, February 21, 2016

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags