Facebook Pixel Νεκρός φίλαθλος στο Τριγλία Ραφήνας-Φωστήρας
| 2016-02-22 00:52:00

Νεκρός φίλαθλος στο Τριγλία Ραφήνας-Φωστήρας

Νεκρός φίλαθλος στο Τριγλία Ραφήνας-Φωστήρας

Ενας άτυχος φίλαθλος που έπαθε καρδιακό επεισόδιο μετά τον αγώνα της Τριγλίας με τον Φωστήρα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το ασθενοφόρο έφτασε από την Αρτέμιδα μετά από μισή ώρα, μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας στα Σπάτα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η έλλειψη γιατρών στην περιοχή, την συγκεκριμένη ώρα και την συγκεκριμένη μέρα (Κυριακή γαρ) αλλά κυρίως η μη λειτουργία του Κέντρου Υγείας στη Ραφήνα τα σαββατοκύριακα και βασικά η μη ύπαρξη ασθενοφόρου στην πόλη μας, είχαν αυτή την τραγική κατάληξη, να χάσει ένας συνάνθρωπός μας τη ζωή του.

Δυστυχώς ένα περιστατικό που πιθανόν μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Και λέμε πιθανόν γιατί δεν γνωρίζουμε πόσες πιθανότητες είχε ο άνθρωπος να ζήσει μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Όπως ουδείς γνωρίζει τι θα γινόταν αν υπήρχε άμεση ιατρική βοήθεια.

Από τις 17.15, λίγη ώρα μετά τη λήξη του γεμάτου ένταση αγώνα, ενός αγώνα που είχε εναλλαγές στο σκορ, ήταν ντέρμπι, με την ομάδα της Ραφήνας να δέχεται γκολ και τελικά να χάνει στο 91΄, στις καθυστερήσεις δηλαδή, ο άτυχος τελικά άνδρας ήταν ήδη σε άσχημη κατάσταση στο καφενείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γήπεδο.

Ο κόσμος είχε μαζευτεί, έβλεπαν έναν άνθρωπο να χαροπαλεύει, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Μάταια ο ιδιοκτήτης και δημοτικός σύμβουλος Κώστας Παπαθανασίου είχε βγει στον δρόμο και φώναζε βοήθεια!

Προηγουμένως είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με κάποιον γιατρό της περιοχής, αλλά δυστυχώς κανείς δεν ήταν κοντά για να σπεύσει πάνω από τον άτυχο άνδρα.

Ο κος Παπαθανασίου μάλιστα τόνισε στο irafina.gr πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι αυτό. «Θα κάνω μεγάλο θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται, να μην έχει η πόλη μας ένα ασθενοφόρο».

Πηγή: irafina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags