Facebook Pixel Άσεμνη χειρονομία Μπαλοτέλι σε οπαδούς!
| 2016-02-22 19:29:00

Άσεμνη χειρονομία Μπαλοτέλι σε οπαδούς!

Άσεμνη χειρονομία Μπαλοτέλι σε οπαδούς!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι προέβη σε μια ακόμα επίδειξη… αγάπης, αυτή τη φορά προς τους οργανωμένους της Νάπολι.

Η Μίλαν βρίσκεται στη Νάπολι, εκεί όπου το βράδυ της Δευτέρας (22/2) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη, αφού και οι δυο ομάδες καίγονται για τη νίκη. Οι “παρτενοπέι” για να βρεθούν ξανά στην κορυφή και οι “ροσονέρι” για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της 3ης θέσης.


Για το λόγο αυτό, οι Ναπολιτάνοι οπαδοί βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο να βοηθήσουν την ομάδα τους. Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής έξω από το ξενοδοχείο “Vesuvio”, στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της Μίλαν, και προσπάθησαν να κάνουν όση περισσότερη φασαρία μπορούν φωνάζοντας συνθήματα και φυσώντας τρομπέτες.


Οι “παρτενοπέι” είχαν πολλές αντοχές και συνέχισαν το “τροπάριό” τους μέχρι και το μεσημέρι της επομένης ημέρας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μάριο Μπαλοτέλι να τα… πάρει στο κρανίο. Ο “Σούπερ Μάριο” βγήκε στο παράθυρο και έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους αντίπαλους οπαδούς! Η κίνηση του ιδιόρρυθμου επιθετικού εξόργισε το πλήθος, ωστόσο τα επεισόδια αποφεύχθηκαν με την επέμβαση της αστυνομίας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags