Facebook Pixel "Έγινα καλύτερος παίκτης στον Παναθηναϊκό" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-22 22:17:00

"Έγινα καλύτερος παίκτης στον Παναθηναϊκό" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Έγινα καλύτερος παίκτης στον Παναθηναϊκό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Καρέλης άνοιξε την καρδιά του αποκλειστικά στο Art tv παραχωρώντας την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη απο τη στιγμή που μετακόμισε στην Γκενκ.

Το συνεργείο του σταθμού βρέθηκε στο Βέλγιο με αφορμή την αναμέτρηση της Αντερλεχτ με τον Ολυμπιακό και ταξίδεψε μέχρι το Γκένκ για να συναντήσει τον Ελληνα διεθνή που μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις απο τη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, την Εθνική ομάδα, αλλά και τους υπόλοιπους συμπατριώτες του που αγωνίζονται στην Jupiter League.

«Βλέπουμε αρκετούς παίκτες και κάνουν μεγάλα βήματα στην καριέρα τους στο Βέλγιο. Είναι ένας καλός σταθμός, οι Έλληνας θα προτιμούν να παίξουν μετά το ελληνικό πρωτάθλημα εδώ. Για το επόμενο βήμα», είπε χαρακτηριστικά ο Καρέλης για το γεγονός ότι επέλεξε το Βέλγιο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε ερώτηση για την Εθνική, απάντησε: «Ποτέ δεν φταίει ένας μόνο. Όλοι συμβάλαμε λίγο ή πολύ σε αυτή την πίκρα που δώσαμε σε όλους τους Έλληνες και που φυσικά πήραμε κι εμείς. Ήταν μια δύσκολη περίοδο για εμάς και για την Ελλάδα, είχαμε άθλια αποτελέσματα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια της ιστορίας της Εθνικής. Ελπίζω να τα αλλάξουμε αυτά την τελευταία περίοδο, έχουμε έναν νέο προπονητή που δουλεύουμε πολύ μαζί του και θα ανακάμψουμε».

Τέλος, για το πόσο τον βοήθησε ο Παναθηναϊκός, είπε: «Στον Παναθηναϊκό έζησα πάρα πολύ ωραίες στιγμές. Και κακές, αλλά οι καλές είναι αυτές που μένουν. Αναζωογονήθηκα και βρήκα τον εαυτό μου μετά τη Ρωσία, με βοήθησαν πολύ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι συμπαίκτες μου. Βελτιώθηκα, πήρα πολλές εμπειρίες, έγινα καλύτερος παίκτης. Είναι δύσκολο να φεύγεις από μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός με μεγάλη ιστορία. Όταν φτάνει η στιγμή για το επόμενο βήμα το σκέφτεσαι για να δεις αν μπορείς να σταθείς σε υψηλότερο επίπεδο. Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται το επόμενο βήμα και μια πολύ καλή καριέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags