Facebook Pixel Φούντωσαν φήμες για Αβραάμ! Επιστρέφει για τον...
| 2016-02-23 12:45:00

Φούντωσαν φήμες για Αβραάμ! Επιστρέφει για τον...

Φούντωσαν φήμες για Αβραάμ! Επιστρέφει για τον...

Ποιος Ολυμπιακός και ποιος Άρης; Ο διεθνής αμυντικός ετοιμάζεται να γυρίσει στη Super League, αλλά όχι σε κάποια ομάδα που έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Σας πάει κάπου το μυαλό;

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έμεινε ελεύθερος από τη Σανγκάι Σενχούα και μετά από την περιήγησή του για δύο χρόνια στα γήπεδα της Τουρκίας (Τράμπζονσπορ) και της Κίνας (Σανγκάι), προετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Το όνομά του ακούστηκε προ ημερών για τον Άρη, την ομάδα απ΄ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, όμως δεν τον ενθουσιάζει η προοπτική του να παίξει στη Football League και να ρίξει τόσο πολύ το κασέ του. 

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, είχε ακουστεί και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό, ωστόσο ούτε αυτό το σενάριο φαίνεται ότι είχε κάποια ρεαλιστική βάση.

Πλέον, η περίπτωση του έμπειρου στόπερ φημολογείται ότι απασχολεί πολύ έντονα τον Ατρόμητο. Μια ομάδα που συνηθίζει, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια τέτοιου είδους κινήσεις με έμπειρους Έλληνες ποδοσφαιριστές (Ταυλαρίδης, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης).

Η ομάδα του Περιστερίου καλοβλέπει το ενδεχόμενο της συνεργασίας της με τον διεθνή στόπερ και δεν αποκλείεται το deal να γίνει πραγματικότητα το καλοκαίρι από τη στιγμή που και ο παίκτης βλέπει θετικά τη συγκεκριμένη προοπτική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags