Facebook Pixel Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ «γυάλισε» στον Σκίμπμε;
| 2016-02-24 12:22:00

Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ «γυάλισε» στον Σκίμπμε;

Ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ «γυάλισε» στον Σκίμπμε;

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τον έχει τσεκάρει αρκετές φορές και ετοιμάζεται να τον καλέσει για τα φιλικά του Μαρτίου.

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο. Την… αναδόμηση της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Λογικό λοιπόν να θέλει να βάλει καινούριο «αίμα» στον ταλαιπωρημένο οργανισμό της ομάδας. Φέτος έχει το πλεονέκτημα πως αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Τον έχουμε δει λοιπόν σε αρκετά γήπεδα της Superleague να παρακολουθεί ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν.

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Μυστακίδης του ΠΑΟΚ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα παίζει αρκετά και έχει κάνει καλή εντύπωση στον κόσμο της Suπerleague. Έχει συνολικά φέτος 24 συμμετοχές και έχει σκοράρει 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με αρκετές πολύ καλές εμφανίσεις.

Γερμανοτραφής, αφού έχει θητεύσει τρία χρόνια σε ακαδημίες γερμανικών ομάδων (Χόφενχαϊμ, Μάνχαϊμ και Φράιμπουργκ), αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (αριστερό και δεξί εξτρέμ, δεκάρι και δεύτερος επιθετικός) θα αποτελέσει σίγουρα μια λύση στο μυαλό του Γερμανού Ομοσπονδιακού, ο οποίος έχει εντυπωσιαστεί και από τον επανακάμψαντα από τραυματισμό Χάρη Χαρίση που μπορεί να δώσει καλές λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags