Facebook Pixel Τρομερές ατάκες Τσουκαλά για Σισέ, διαιτησία, Μέσι!
| 2016-02-25 11:15:00

Τρομερές ατάκες Τσουκαλά για Σισέ, διαιτησία, Μέσι!

Τρομερές ατάκες Τσουκαλά για Σισέ, διαιτησία, Μέσι!

Απίθανο ρεσιτάλ από τον γνωστό οπαδό στον Αρναούτογλου! Τι κάνει ο Άκης κάτω από το τραπέζι, τι γούρια έχει πριν από τα ματς και τι είπε για το τζιν πουκάμισο; Απολαύστε τον!

Ο Τάκης Τσουκαλάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ. 

Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού είχε μεγάλα κέφια και όλες οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις του παρουσιαστή ήταν μυθικές.

Αρχικά, ο αγαπημένος Τάκαρος των φιλάθλων των Ερυθρολεύκων εξήγησε γιατί κλείνει τους τηλεθεατές που βγαίνουν στην εκπομπή του, αποκάλυψε τι συνηθίζει να κάνει κάτω από τραπέζι ο συνεργάτης και του κουμπάρος του Άκης, ενώ δεν άφησε ασχολίαστη την επική τούμπα του στο πλατό που έγινε viral.  

Στη συνέχεια, μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει κανένα φίλο Παναθηναϊκό ή ΑΕΚτζή, αναφέρθηκε στα γούρια που έχει πριν από τα παιχνίδια, αλλά και στο περίφημο τζιν πουκάμισο που σπάνια αποχωρίζεται.  

Το σόου, ωστόσο, του Τσουκαλά συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όταν μίλησε για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως υπεύθυνοι για ό,τι είχει συμβεί ήταν ο Σισέ και οι συμπαίκτες του επειδή άργησαν να βγουν από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ πέταξε τρελή ατάκα ("ποτέ δεν μας βοήθησε") όταν ρωτήθηκε για την εύνοια της ομάδας του από τη διαιτησία!

Τρομερή ήταν και η απάντησή του για τον αν θα ήθελε να φορέσει μια φανέλα του Μέσι: "Τι να την κάνω τη φανέλα του Μέσι, έχω του Φορτούνη", είπε αφήνοντας "ξερό" τον Αρναούτογλου!

Απολαύστε τον...

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags