Facebook Pixel Ντράπηκα κι αηδίασα! Έτσι γίνεσαι αντι-Ολυμπιακός!
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-26 13:45:00

Ντράπηκα κι αηδίασα! Έτσι γίνεσαι αντι-Ολυμπιακός!

Ντράπηκα κι αηδίασα! Έτσι γίνεσαι αντι-Ολυμπιακός!

"Τρελαμένος" ο Γιώργος Μύρτσος στο SportDog με την περιγραφή του αγώνα στο Φάληρο. "Κοίταζαν το ριπλέι και προσπαθούσαν να μας βγάλουν παλαβούς. Ήταν σκέτη πρόκληση"!

Δυστυχώς ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από μία μέτρια ομάδα στην Ευρώπη. Το χειρότερο όμως είναι ότι βγήκαν στην επιφάνεια οι τεράστιες αδυναμίες του, που στο ελληνικό πρωτάθλημα καλύπτονται. Είναι χτυπητές, είναι συγκεκριμένες. Για παράδειγμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με τους σέντερ μπακ. Με τον Μποτία και τον Ντα Κόστα στην άμυνα, οι αντίπαλοι κάνουν πάρτι. Επίσης, με έναν μέτριο φορ δεν μπορείς να βγάλεις όλη τη σεζόν.

Αναγκάστηκε χθες να βάλει στην άκρη τον Φορτούνη, ενώ θα έπρεπε να είχε προβλέψει να είχε άλλον παίκτη για εκεί. Τώρα θα αναδειχθούν και οι ευθύνες του Μάρκο Σίλβα, στο μερίδιο που του αναλογεί. Εκ του ασφαλούς βέβαια μπορείς να πεις πολλά, για τον Φουστέρ που δεν έπαιξε, πολλά...

Όπως και ότι έσκασαν οι παίκτες χθες. Ο Μιλιβόγιεβιτς, για παράδειγμα, στην παράταση με το ζόρι έπαιρνε αναπνοές. Πρέπει να κοιτάξουν περισσότερο στον Ολυμπιακό να πάει καλά η επένδυσή τους στην Ευρώπη, μη μείνουν σε έναν ακόμα τίτλο που θα κατακτήσουν στην Ελλάδα.

Χθες ντράπηκα για τη μετάδοση που άκουσα. Είχε γίνει ντόρος πριν από το παιχνίδι, ότι θα έπρεπε να βγάλει κορώνες ο σπίκερ. Ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος, όμως, θεωρώ ότι εκτέθηκε στον απλό φίλαθλο. Δε χρειάζεται να είσαι οπαδός άλλης ομάδας, για να αηδιάσεις με αυτή τη μετάδοση. Με αποκορύφωμα τη φάση του πέναλτι, σε εκείνη τη φάση ο Θαναηλάκης με τον Μίχο ενώ είδαμε όλοι ότι δεν ήταν χέρι, κοίταζαν το ριπλέι και προσπαθούσαν να μας βγάλουν τρελούς. Θεωρώ ότι νομίζαν πως θα μας κοροϊδέψουν.

Είμαι υπέρ του να φωνάζουν στα γκολ των ελληνικών ομάδων, όταν παίζουν με ξένες, αλλά αυτό που έγινε χθες με τη μετάδοση ήταν πρόκληση. Ακούγωντας τέτοιες μεταδώσεις ένας νεαρός φίλαθλος άλλης ομάδας, αυτόματα γίνεται αντι-Ολυμπιακός. Δε συμφέρει τον Ολυμπιακό αυτό που γίνεται. Όπως δεν τον συμφέρει να κερδίζει στην Ελλάδα όλους τους αντιπάλους με κάθε τρόπο και όταν βγαίνει στην Ευρώπη να αποκλείεται από ομάδες όπως η Άντερλεχτ.

Τι θα γίνει τώρα; Το φαντάζομαι: Θα πάρει το νταμπλ για να χρυσώσει το χάπι και του χρόνου φτου και από την αρχή! Ο οπαδός του Ολυμπιακού όμως πρέπει να απαιτήσει διάκριση επιπέδου στην Ευρώπη. Κι αυτό δεν γίνεται με παίκτες τύπου Μποτία, που χθες θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δύο κόκκινες κάρτες! Με Μποτία και Ντα Κόστα πού πηγαίνεις;

Υ.Γ. Θέλω ο κύριος Θαναηλάκης, που μετέδιδε χθες τον αγώνα, να διαβάσει τις δηλώσεις του Βέλγου δημοσιογράφου που μέσα σε μία μέρα διαπίστωσε τη μπανανία που υπάρχει στην Ελλάδα. Μάλλον ο Βέλγος συνάδελφός του, τον θεωρεί μέλος της μπανανίας. Τι έχει να του απαντήσει ο Θαναηλάκης; Κάνει λάθος ο Βέλγος; Εμείς έχουμε καταλάβει ότι είμαστε μπανανία ή και που το έχουμε καταλάβει δεν μας νοιάζει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλέφαντος: Έλεος με τον μικρό Σέρβο, τον Σεμπά και τον Ιντέγιε! 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags