Facebook Pixel Μαζιάς για Ολυμπιακό: Αποτυχία...
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-26 14:50:00

Μαζιάς για Ολυμπιακό: Αποτυχία...

Μαζιάς για Ολυμπιακό: Αποτυχία...

Αποτυχία. Το αποτέλεσμα αυτό είναι. Ενας αποκλεισμός που ήρθε με πολύ δράμα, αλλά ήρθε και -δυστυχώς για τους Πειραιώτες όπως εξελίχθηκε το ματς- ήταν δίκαιος.

Τα είχαν όλα στο χέρι τους. Από το πρώτο ματς όμως στις Βρυξέλλες έκαναν ό,τι χρειαζόταν για να μείνουν έξω.

Η ρεβάνς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρίες που δεν χάνονται, αλλά του ήρθε από το πουθενά το πέναλτι για να ανοίξει το σκορ και να φέρει στα ίσα την πρόκριση. Μπορούσε να καθαρίσει πολλές φορές την Αντερλεχτ, αλλά την κράτησε ζωντανή. Τόσο όσο έμεινε κι αυτός βέβαια όταν η άμυνά του εκτέθηκε σε πολλές περιπτώσεις και κινδύνευσε άμεσα είτε με γκολ είτε με αποβολή. Ο τραυματισμός του Ντουρμάζ τού κόστισε, αλλά ο Τσόρι που μπήκε το ήθελε πολύ και έκανε ό,τι μπορούσε. Χωρίς δυνάμεις όμως, και με άμυνα που πελαγοδρομούσε, τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα.

Ο Ιντέγε ήταν πάλι εκτός τόπου και χρόνου και ο Ολυμπιακός όσο κυλούσε η ώρα, έχανε την επαφή με τον αγώνα. Οταν μπορούσε να πάρει σκορ πρόκρισης, με Πουλίδο, Φορτούνη και Σεμπά κλώτσησε και πάλι τις ευκαιρίες που του δόθηκαν απλόχερα. Στην παράταση είχε σκάσει. Κι εκεί η άμυνά του τον εξέθεσε. Ο Ρομπέρτο δεν μπορούσε να σώσει και πάλι τις καταστάσεις. Το γκολ του Ατσεαμπόνγκ στην κλειστή γωνία, σε μια φάση όπου η άμυνα ήταν παιδική χαρά, τελείωσε το φετινό ευρωπαϊκό όνειρο για τον Ολυμπιακό. Ηρθε και η ήττα, μάλιστα, όταν όλα είχαν κριθεί. Μια αυτοχειρία από την αρχή ως το τέλος αυτού του ζευγαριού και ένας αποκλεισμός που αφήνει ανοικτές πληγές...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags