Facebook Pixel "Θέλω να γίνω προπονητής"
| 2016-02-26 23:17:00

"Θέλω να γίνω προπονητής"

"Θέλω να γίνω προπονητής"

Ποιος τεράστιος άσος ετοιμάζεται να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να στραφεί στην προπονητική;

Σίγουρα θα ήταν ένα όνειρο για κάθε φίλο της Λίβερπουλ να δει μια μέρα τον θρυλικό Στίβεν Τζέραρντ να κάθεται στον πάγκο της ομάδας που λάτρεψε.


Προφανώς, η παραπάνω εξέλιξη θα ήταν ονειρική και για τον σπουδαίο Άγγλο μέσο. Ο “Stevie G” αποκάλυψε στο πρώτο του άρθρο στην “Telegraph” –με την οποία πλέον συνεργάζεται- ότι ξεκινάει μαθήματα ώστε να γίνει προπονητής, καθώς η φετινή σεζόν πιθανότατα θα είναι και η τελευταία του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής (αγωνίζεται στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι).


Aναλυτικά, το άρθρο του Τζέραρντ:


"Τίποτα δεν είναι σίγουρο 100% ακόμη, αλλά αυτή η σεζόν στους LA Galaxy μάλλον να είναι και η τελευταία μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω πως βρίσκομαι στο τέλος της καριέρας μου. Αρχίζω τα μαθήματα για το UEFA “A” δίπλωμα προπονητικής, και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποδεικνύεται ότι είναι δυναμική και λειτουργεί εξαιρετικά ενθαρρύνοντας πρώην παίκτες να ανέβουν επίπεδα στην προπονητική"

"Δέχθηκα πρόσκληση νωρίτερα στην σεζόν να συναντήσω την εθνική ομάδα U19 της Αγγλίας. Γνωρίζω ότι παίκτες όπως ο Ρίο Φέρντιναντ και ο Τζέιμι Κάραγκερ έχουν δεχθεί αντίστοιχες προσκλήσεις. Είναι κάτι που μου αρέσει να δουλέψω πολύ πάνω σε αυτό".

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags