Facebook Pixel «Οι παίκτες πληρώνουν αμαρτίες»!
| 2010-12-19 17:30:00

«Οι παίκτες πληρώνουν αμαρτίες»!

«Οι παίκτες πληρώνουν αμαρτίες»!

Οι αλλαγές προπονητών και γυμναστών είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός εμφανίζει φέτος κακό αγωνιστικό πρόσωπο, σύμφωνα με τον Μίμη Δομάζο.

Ο «Στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου και του «τριφυλλιού» τόνισε πως έχουν γίνει πολλά λάθη, παρόλα αυτά ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» έχουν ακόμη ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος…

Αναλυτικά:

-Κύριε Δομάζο καταρχάς θέλω τη γνώμη σας για το χθεσινό παιχνίδι αλλά και την φετινή εικόνα της ομάδας...
«Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πούμε. Γίνανε πολλά λάθη χθες για μία ακόμη φορά. Λάθη παντού. Στη σύνθεση, στις επιλογές του προπονητή, στους παίκτες. Δεν λειτούργησε καμία γραμμή και τίποτα σωστά σε αυτό το παιχνίδι. Τα πράγματα είναι πλέον δύσκολα για την ομάδα. Οι παίκτες πληρώνουν αμαρτίες! Από τις αλλαγές των προπονητών και των γυμναστών. Αυτή είναι η αιτία κατά τη γνώμη μου που παρουσιάζεται αυτό το θέαμα που βλέπουμε όλοι».

-Ποιο είναι το γιατρικό της ομάδας;
«Όλοι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να δούνε τι φταίει. Δεν μπορεί να δίνεις 100 εκατ. ευρώ και στο τέλος να μην έχεις κάνει ομάδα. Συνέχεια λέμε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση. Όλα είναι παραμύθια. Η διοίκηση έχει ευθύνες μιας και δεν υπάρχουν άνθρωποι που αν τους ρωτήσεις να σου πουν τι φταίει δεν θα σου απαντήσουν ακριβώς τι συμβαίνει γιατί δεν ξέρουν».

-Θα ανατραπεί η κατάσταση; Τι πιστεύετε;
«Υπάρχει το σημερινό ματς του Ολυμπιακού στη Λάρισα. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα είναι μπροστά με πέντε βαθμούς και μετά τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Υπάρχει δρόμος. Πέρσι η ομάδα έπαιρνε βαθμούς στα μικρά παιχνίδια ενώ φέτος δεν το κάνει. Χάνει βαθμούς μέχρι και στην έδρα της».

-Σήμερα ακούστηκε πως ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Είστε υπέρ η κατά μίας τέτοιας εξέλιξης;
«Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά από τη στιγμή που λέτε πως ο ίδιος δεν έκανε δηλώσεις τότε δεν μπορώ να απαντήσω. Αν έκανε δηλώσεις θα σας έλεγα τη γνώμη μου».

-Πώς βλέπετε τις εξελίξεις από εδώ και πέρα;
«Όλα παίζονται ακόμα. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Θα δούμε τι θα γίνει».

Πηγή: gazzetta.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags