Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός πήρε εντολή για Grexit από Βρυξέλλες
Ποδόσφαιρο
| 2016-02-27 11:00:00

Ο Ολυμπιακός πήρε εντολή για Grexit από Βρυξέλλες

Ο Ολυμπιακός πήρε εντολή για Grexit από Βρυξέλλες

Ο Ολυμπιακός, λένε, χρειάζεται επενδύσεις για να προχωρήσει στην Ευρώπη. Όποιοι τα σπρεχάρουν αυτά είναι βαθειά νυχτωμένοι. Και επειδή είναι αρκετοί αυτοί που τα λένε, έχουμε θέμα. Έχουμε πρόβλημα.

Λαϊκισμός δεν παίζει μόνον στην πολιτική. Δεν λαϊκίζουν μονάχα τα κόμματα. Ο λαϊκισμός είναι το δημοφιλέστερο σπορ στις υποανάπτυκτες πολιτικά, πολιτιστικά χώρες. Καρατσεκαρισμένο. Και οι εφημερίδες λαϊκίζουν. Επειδή απευθύνονται σε πελάτες που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, μα τίποτα, εκτός από την ομαδούλα τους.

Όπως ο ψηφοφόρος που με την τύφλα του από την απελπισία ψηφίζει όποιον του πει το μεγαλύτερο παραμύθι. Όλα τα κόμματα, κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα, πουλάνε σότο. Ο ψηφοφόρος, όμως, κι εκείνος είναι που στηρίζει το άρρωστο σύστημα, θα ψηφίσει τον αρχηγό του κόμματος που θα πει το πιο χοντρό ψέμα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός πήρε από τις Βρυξέλλες την Εντολή του Eurogroup για το αναμενόμενο Grexit. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Πολύ ποδοσφαιρικά. Αποκλείστηκε ο πρωταθλητής από την Άντερλεχτ Βρυξελλών, στην πραγματικότητα μαζύ και οι ελληνικές ομάδες. Και οι λαϊκιστές αποφάσισαν ότι ο Μαρινάκης χρειάζεται να κάνει επενδύσεις, αν θέλει το παραπάνω στην Ευρώπη.

Μαλακίες. Αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια. Η πολιτική κουβέντα του αποδυτηριάκια. Ο κοσμάκης θέλει μεταγραφές για να... φτιαχτεί. Αυτό θέλει. Αν είναι δυνατόν οι φυλλάδες να γράφουν κάθε μέρα ότι η ομαδάρα παίρνει κι άλλον, κι άλλον, κι άλλον...Η καλύτερη του οπαδού.
Τι να τις κάνει, ρε, τις επενδύσεις ο Ολυμπιακός και η κάθε ομάδα στο ελληνικό κωλοπρωτάθλημα! Αυτό που χρειάζεται επενδύσεις και οργάνωση και σοβαρότητα είναι το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κανένας Ολυμπιακός χωρίς πρωτάθλημα αξιόπιστο. Υπάρχει ο Ολυμπιακός του κωλοπρωταθλήματος.

Οι μισές ΠΑΕ θα έπρεπε να αποκλειστούν. Τα γήπεδα είναι άδεια. Το 88% των παιχνιδιών είναι αδιάφορα. Και, σου λένε, να κάνει επενδύσεις ο Μαρινάκης και ο κάθε Μαρινάκης για να ικανοποιείται η αυτού εξοχότης ο οπαδός και να πάει να πηδηχθεί το πρωτάθλημα. Ας παραμείνει κωλοπρωτάθλημα.

Γιατί ο Ολυμπιακός δεν φορούσε τη φανέλλα του με Άντερλεχτ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags