Facebook Pixel Τρομερό deal του Σπανού για Πίτου Γκαρσία!
| 2016-02-29 20:06:00

Τρομερό deal του Σπανού για Πίτου Γκαρσία!

Τρομερό deal του Σπανού για Πίτου Γκαρσία!

Διαβάστε το ποσό που έβαλε ο Ατρόμητος στα ταμεία του από τη συμφωνία με τη νέα ομάδα του Ισπανού χαφ, ο οποίος έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι!
 

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε πριν από λίγο την παραχώρηση-έκπληξη του Πίτου Γκαρσία στην κορεάτικη Σεονγκάμ, χωρίς να διευκρινίζει εάν έλαβε χρήματα ή εάν ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν επιβεβαιώνει, ο 31χρονος μέσος όχι μόνο δεν αφέθηκε ελεύθερος, αλλά αντίθετα η μεταγραφή του έφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, λέγεται πως οι Περιστεριώτες παραχώρησαν τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Νοτίου Κορέας με αντίτιμο περίπου 500.000 ευρώ!

Όχι κι άσχημα για έναν παίκτη που έμενε ελεύθερος σε λίγους μήνες και είχε ήδη πατήσει τα 31 του χρόνια. Μάλιστα, η απώλεια δεν είναι μεγάλη ούτε στο αγωνιστικό κομμάτι αφού ναι μεν ο Πίτου μέτρησε φέτος 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας είχε δείξει το τελευταίο διάστημα πως δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Αν μάλιστα συνδυάσουμε την υπόθεση αυτή με την πώληση του Στέφανο Ναπολεόνι στην τουρκική Μπασακσεχίρ πριν από περίπου ένα μήνα, η οποία απέφερε στον Ατρόμητο άλλα 400.000 ευρώ, τότε δεν έχουμε παρά να... βγάλουμε το καπέλο στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό, και να αναγνωρίσουμε πως κάτι κάνουν πολύ καλά στο Περιστέρι, όσον αφορά στις πωλήσεις παικτών!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags