Facebook Pixel Tρελάθηκε ο Ζιντάν! Ακούσατε ποια αστέρια της Ρεάλ έβγαλε στο σφυρί;
| 2016-03-01 15:24:00

Tρελάθηκε ο Ζιντάν! Ακούσατε ποια αστέρια της Ρεάλ έβγαλε στο σφυρί;

Tρελάθηκε ο Ζιντάν! Ακούσατε ποια αστέρια της Ρεάλ έβγαλε στο σφυρί;

Η ήττα από την Ατλέτικο έφερε τριγμούς και ο Γάλλος αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του…

Έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα πάνω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η εντός έδρας ήττα από τη…συμπολίτισσα Ατλέτικο, προκάλεσε την οργή των οπαδών, οι οποίοι φώναζαν συνθηματικά Πέρεθ παραιτήσου! Το -12 από την κορυφή, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, η Τρίτη χρονιά ανομβρίας εντός των τειχών και το γεγονός ότι είναι πιο κοντά στην τέταρτη θέση παρά στη δεύτερη αποτελούν πραγματικά ένα εκρηκτικό μείγμα.

Παρόλα αυτά ο Ζιντάν στηρίζεται από τον πρόεδρο Πέρεθ. Του έδωσε μάλιστα εν λευκώ εντολή εκκαθάρισης του ρόστερ της ομάδας! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca λοιπόν, ο Ζιντάν βρήκε ήδη τους πρώτους δυο… επιλαχόντες. Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο είναι οι πρώτοι που θα κουνήσουν μαντήλι στη Μαδρίτη. Ο Κολομβιανός που ήρθε το καλοκαίρι του 2014 στη Ρεάλ μετά από ένα καταπληκτικό Μουντιάλ, δεν έχει καταφέρει να κολλήσει με την ομάδα. Τα 5 γκολ και οι 8 ασίστ σε 20 παιχνίδια δεν κρίνονται ικανοποιητικά για έναν ποδοσφαιριστή που στοίχησε 60 εκατ ευρώ. Δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα, αφού πρόκειται για προικισμένο ποδοσφαιριστή. Ήδη έχει ακουστεί για αυτός η Μάντσεστερ Σίτι.

Τα ίδια ισχύουν και για τον 23 Ισπανό επιθετικό μέσο. Ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2013 από τη Μάλαγα έναντι 22,5 εκατ ευρώ. Δεν έχει καταφέρει όμως να βρει σταθερή θέση στην 11αδα των αστέρων της Ρεάλ. Φέτος έχει 3 γκολ και 9 ασίστ σε 20 συμμετοχές και αναμένεται και αυτός να αποτελέσει παρελθόν. Παλιότερα είχε ακουστεί για τις Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα.

Ο Ζιντάν φαίνεται να έχει παράπονα από αυτούς γενικότερα, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται να είναι η… μπλαζέ κατά κάποιους, εμφάνισή τους κόντρα στην Ατλέτικο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags