Facebook Pixel «Θέλουμε να βοηθήσουμε την ΑΕΚ για το γήπεδο»
| 2016-03-01 17:21:00

«Θέλουμε να βοηθήσουμε την ΑΕΚ για το γήπεδο»

«Θέλουμε να βοηθήσουμε την ΑΕΚ για το γήπεδο»

Μια ακόμα δημόσια τοποθέτηση έκανε για το γήπεδο της ΑΕΚ ο Πάνος Σκουρλέτης. Αυτή την φορά ο υπουργός ΠΕΚΑ μίλησε στην ΕΡΤ, επανέλαβε πως θέλει να βοηθήσει η κυβέρνηση προς την κατεύθυνση της κατασκευής του γηπέδου, όμως έθεσε παράμετρο «σταθερών βημάτων».

Ενώ έκανε λόγο για ραντεβού ακόμα και σήμερα ανάμεσα σε φορείς του υπουργείου και ανθρώπου της ΑΕΚ:

«Κανείς δε λέει να μη γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Και εννοώ στη συγκεκριμένη περιοχή. Είμαστε αυτή τη στιγμή στο σημείο της αξιολόγησης και των διαβουλεύσεων επί των προτάσεων της ΑΕΚ. Μάλιστα σήμερα αν δεν κάνω λάθος έχει προγραμματιστεί ραντεβού ανάμεσα στην εταιρία που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής του γηπέδου για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ και υπευθύνων των Υπουργείου. Είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η έκδοση της περιβαλλοντικής μελέτη είναι το πρώτο βήμα…

Ακολουθεί η οικοδομική άδεια, στη συνέχεια η χρηματοδότηση και τα έργα υπογειοποίησης του δρόμου που βρίσκεται πίσω από το γήπεδο. Όπως προβλέπει η μελέτη.Είναι πολλά τα ζητήματα. Δεν είναι εύκολο.Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε.Να μην περνάει η στρεβλή εντύπωση ότι εμείς δεν θέλουμε ή καθυστερούμε για οποιοδήποτε λόγο το γήπεδο της ΑΕΚ. Χρειάζονται σταθερά βήματα. Αντιλαμβάνομαι ότι η γραφειοκρατία είναι μεγάλη αλλά να μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο να παραβιάσουμε τους ισχύοντες κανόνες.»

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags