Facebook Pixel Απάντηση Χριστόγλου σε Σαββίδη! Κοιμήσου, αγοράκι μου…
| 2016-03-02 20:07:00

Απάντηση Χριστόγλου σε Σαββίδη! Κοιμήσου, αγοράκι μου…

Απάντηση Χριστόγλου σε Σαββίδη! Κοιμήσου, αγοράκι μου…

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος για ακόμα μία χρονιά... παρακολουθεί τον Ολυμπιακό να σαρώνει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ να δίνει μάχη για να μπει στα πλέι οφ.

Αλήθεια είναι ότι πάντα όσα λες τα ακούω με προσοχή. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι μου προσφέρεις απλόχερα το χαμόγελο, είναι και το ότι μου δίνεις να καταλάβω γιατί δεν μπορείς να στρίψεις στον ΠΑΟΚ. Το παραδέχθηκες, λοιπόν, ότι κοιμάσαι και ονειρεύεσαι. Θέλεις να δεις το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να καταρρέει για να γίνεις εσύ το Νο 1. Ο ηγέτης που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κοιμήσου, λοιπόν, και δες ό,τι γουστάρεις και αγαπάς. Αλλαξε πλευρό και δες τον ΠΑΟΚ να μπαίνει μέσα στο «Καμπ Νου» και να ρίχνει 5άρα στην Μπαρτσελόνα. Δες τον Μέσι να πέφτει γονατιστός εμπρός στον Τζαβέλλα για να του δώσει τη φανέλα του. Δες ότι ο Σκόνδρας πήρε τη Χρυσή Μπάλα μέσα από τα χέρια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δες ότι ο Μπερμπάτοφ είναι ακόμα ποδοσφαιριστής. Δες ότι οι δικοί σου άνθρωποι κυριαρχούν όχι μόνο στην ΕΠΟ και τη Superleague, αλλά και στην UEFA. Δες ότι πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας εκλέχθηκε ο Κούδας. Δες ότι με δικές σου «ενέργειες» έστειλες τον Ολυμπιακό να παίζει με τον Αρη ντέρμπι στη Γ’ Εθνική. Δες ό,τι γουστάρεις και αγαπάς, αλλά τον νου σου, Ιβάν. Μην ξυπνήσεις. Βλέπεις, έφτασε και αυτό το ρημαδομάτς με τον Ολυμπιακό. Στον κανονικό κόσμο, όχι στο σύμπαν που εσύ και οι «φίλοι» σου γουστάρετε να ζείτε. Στον κόσμο, δηλαδή, που ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πιο γρήγορο πρωτάθλημα της ιστορίας του, στον κόσμο που ο ΠΑΟΚ δίνει μάχη με τον Αστέρα Τρίπολης για να κερδίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Στον κόσμο, Ιβάν αγαπημένε, που ο Ιντέγε «μάρκαρε» το γήπεδό σου ήδη μία φορά. Στον κόσμο αυτό, Ιβάν, όσες μπαρούφες και να ξεστομίσεις, προκοπή δεν πρόκειται να δεις. Και θα το καταλάβεις αυτό (ξανά) απόψε όταν ο Ιντέγε ή κάποιος άλλος θα κάνουν πάλι τη δουλειά τους και θα σε στείλουν πάλι στο εξωτερικό να συζητάς με κάποιους άλλους πικραμένους τα όνειρά σου για έναν μεγάλο ΠΑΟΚ. Κοιμήσου, αγοράκι μου…
    
Κοίτα να δεις τώρα τι γίνεται… Πώς έχει το πράμα… Μόλις αποχαιρετήσαμε τον Φλεβάρη και ξέρουμε ποιος είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τον 43ο του τίτλο ο ΘΡΥΛΟΣ και έχεις από τη μια μεριά όλο τον αθλητικό κόσμο, τα «μου μου εεεε» τόσο της Ευρώπης όσο και πέρα από τον Ατλαντικό να κάνουν αναφορά για το πιο γρήγορο μαθηματικά εξασφαλισμένο τίτλο στο ποδόσφαιρο, και από την άλλη τους εξυγιαντές που το μόνο που ξέρουν είναι να ρίχνουν λάσπη, να μασουλάνε τις καραμέλες της διαιτησίας και παράγκας. Αλλά εκτίθεστε, κύριοι… Καλό το παραμύθι σας, αλλά δεν είχε δράκο. Είχε όμως δικούς σας ανθρώπους που πέρασαν από τα σωματεία σας ή γνώρισαν την ανυπαρξία σας, τη δική σας παράγκα, είτε σαν παίκτες είτε σαν αντίπαλοι προπονητές, βλέπε Γκέραρντ.

Ομολογούν αυτό που εσείς ηθελημένα πλέον δεν θέλετε να παραδεχτείτε και φουμάρετε τον κόσμο σας ρίχνοντας το φταίξιμο στον Ολυμπιακό για τη δική σας ανυπαρξία και ανικανότητα.

Δεν πειράζει, πορευτείτε έτσι και του χρόνου ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα… πριν τον αγιασμό!!

ΥΓ.: Ο αετός είναι έτοιμος; Συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το σημερινό ματσάκι; Εμαθε να πετάει πάνω από την Τούμπα ή θα χάσει τον προσανατολισμό του και θα βρεθεί σε καμιά Αθήνα μεριά, γιατί ένα θεματάκι με τον γεωγραφικό προσανατολισμό το έχετε εκεί οι βόρειοι, εεε, Ιβάν Τρομερέ;

Ρίξτε τους στη Μαλαματίνα

Η ομάδα πάει στην Τούμπα με αρκετές απουσίες και ορισμένοι κάνουν όνειρα. Δεν μιλάω ασφαλώς για την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά για τους ντεμέκ (να το γράψω στη γλώσσα τους) δημοσιογράφους που βλέπουν ντεφορμέ την ομάδα. Ο Τούντορ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν και δεν τους παίρνει για μεγάλα λόγια. Το πάνε και αυτοί στη διαιτησία για να φτιάξουν κλίμα, μήπως και τους κάτσει κανένα 50-50 σαν του ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός οφείλει να τους κάνει να σωπάσουν, για ακόμα μια φορά, με την απόδοση του και αν μπορέσει να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Πρέπει να δείξει και πάλι σε όλους ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Δυστυχώς γι’ αυτούς και φυσικά ευτυχώς για εμάς, πρέπει σε κάθε ματς να τους δείχνει γιατί πανηγύρισε το πρωτάθλημα από τον Φλεβάρη. Φυσικά ιδανικά σενάριο είναι πάλι ένα 0-2 από ημίχρονο, για να πάει η Μαλαματίνα σύννεφο και να (ξανα)γνωρίσει ο Ιβάν την παοκτσίδικη φιλοξενία. Βέβαια πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να διακοπεί το ματς, αφού με δαύτους άκρη δεν βγάζει κανείς.

Οι παίκτες μας πρέπει να έχουν στο μάτι τους τον θυμό που τους προκαλούν όλοι οι αμφισβητίες, ακόμα και τώρα. Αγωνιστικά, ο Φουστέρ θα δώσει σίγουρα την ενέργεια και την ψυχή που χρειάζονται τέτοια ματς. Ελπίζω ο Φορτούνης να πρόλαβε να «φρεσκαριστεί» λίγο και να βγάλει την ενέργεια, που μαζί με την ποιότητά του, τον κάνουν ασυναγώνιστο. Περιμένω να δω Καμπιάσο μαζί με τον Μιλιβόγεβιτς και τον Σαλίνο στη μια από τις δυο θέσεις των μπακ. Περιμένω 11 μαχητές που θα τα δώσουν όλα μέσα στο χορτάρι. Αν γίνει αυτό, η κατάληξη θα είναι η συνήθης. Νικητής ο Θρύλος.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 02/03/2016) - gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags