Facebook Pixel "Θα γίνουν μηνύσεις σε όλους"!
| 2011-06-07 17:27:00

"Θα γίνουν μηνύσεις σε όλους"!

"Θα γίνουν μηνύσεις σε όλους"!

Για τις επόμενες νομικές κινήσεις του Ηρακλή αλλά και για τις μηνύσεις που ετοιμάζονται να γίνουν μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Γεράνης.

"Αυτό που αποφασίστηκε είναι να γίνει άμεσα, μέσα στην εβδομάδα μια συνάντηση με τον κ. Ρέμο, που είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Αποφασίστηκε ομόφωνα και θέλουμε να διερευνήσουμε τις προθέσεις του για την ομάδα, τι σκέφτεται να κάνει στην συνέχεια καθώς αυτός ουσιαστικά θα ορίσει τις εξελίξεις. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστούν όλα τα ένδικα μέσα που έχουμε στην διάθεση μας για να μπορέσει ο Ηρακλής να αγωνιστεί του χρόνου εκεί που ανήκει, στην Superleague".

Σε ερώτηση, αν προχωρούν κανονικά οι μηνύσεις σε φυσικά πρόσωπα απάντησε: «Έχουμε αποφασίσει ομόφωνα ότι θα γίνουν μηνύσεις σε όλους, ο χρόνος είναι θέμα των δικηγόρων και της στρατηγικής που έχουν χαράξει. Εμείς κάνουμε ήδη όλες τις ενέργειες ώστε να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη όσοι έχουν βλάψει την ομάδα. Είναι πολυεπίπεδο το θέμα πάντως, πρέπει να γίνονται συγχρόνως πολλά πράγματα και τις προτεραιότητες τις θέτουν οι δικηγόροι, κάθε ενέργεια θα γίνει με την σειρά της».

Για το μέλλον της ΠΑΕ Ηρακλής: "Θα συζητήσουμε με όποιον είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα και θα εκτιμήσουμε τις προθέσεις όσων δείξουν ενδιαφέρον. Πρώτα όμως πρέπει να γίνει η συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, αυτός ορίζει τις καταστάσεις και εμείς ως διοίκηση θα λειτουργήσουμε επικουρικά. Μιλήσαμε και με τον κ. Παντελή, που είναι διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, με την προϋπόθεση όμως ο κ. Ρέμος να αναλάβει να πληρώνει τα χρέη στην Πολιτεία. Για τον κ. Κουκλίτη και το ενδιαφέρον που είχε δείξει, δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να αναλάβει αυτός την ομάδα, έτσι αντιλήφθηκε από τη συνάντηση που είχαμε. Ο Ηρακλής είναι σε μια πολύ κρίσιμη φάση, δεν χωράνε διχόνοιες στην οικογένεια αυτή την στιγμή. Όλος ο Ηρακλής θα κληθεί να λάβει μια πολύ σημαντική απόφαση και όποια σοβαρή πρόταση υπάρξει θα συζητηθεί συνολικά από την οικογένεια της ομάδας".

Κλείνοντας, ο κ. Γεράνης αναφέρθηκε και στις άλλες ενέργειες που θα γίνουν: "Θα γίνει μια προσπάθεια από τους παλαίμαχους της ομάδας να βρεθούν επιφανείς Ηρακλειδείς, που θα βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Επίσης θα κυκλοφορήσουν άμεσα τα εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν και ο απλός κόσμος της ομάδας θα μπορέσει να συνεισφέρειοικονομικάμε την αγορά τους. Η ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη από χρήματα αυτή την στιγμή και ο κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Γνωρίζω πως είναι δύσκολες εποχές για όλους αλλά πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι όλα τα χρήματα που θα μαζευτούν θα διατεθούν για το καλό του Ηρακλή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags