Facebook Pixel Σοβαρό τροχαίο ο Παυλίδης του Άρη!
| 2016-03-04 19:35:00

Σοβαρό τροχαίο ο Παυλίδης του Άρη!

Σοβαρό τροχαίο ο Παυλίδης του Άρη!

Σε σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη ο Μπάμπης Παυλίδης το βράδυ της Πέμπτης, όταν συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο! Γλύτωσε τα χειρότερα ο 24χρονος παίκτης
 

Ο μέσος του ΑΡΗ τραυματίστηκε στο εγχειρισμένο του γόνατο ενώ φέρει εκδορές στο κεφάλι και το συκώτι, ευτυχώς όμως έχει αποφύγει τον κίνδυνο. Αυτή την ώρα υποβάλλεται σε επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, στο γόνατο του, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά. Τώρα όσον αφορά τις εκδορές στο συκώτι, θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να κριθεί εάν θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση ή αν θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή.

Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρέθηκε ο γενικός αρχηγός του ΑΡΗ, Γρηγόρης Κάκαλης, ο οποίος μίλησε με τον ποδοσφαιριστή αλλά και με τους θεράποντες ιατρούς.

Γλύτωσε τα χειρότερα 

Πετυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης το πρωί της Παρασκευής, μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη χθες το βράδυ.

Ο 24χρονος μέσος χειρουργήθηκε στο ήδη εγχειρισμένο του γόνατο από τον Βαγγέλη Πανταζή. Η ανησυχία που προέκυψε είχε να κάνει περισσότερο με αυτό- αφού πρώτα διέφυγε τον όποιο κίνδυνο φυσικά- ευτυχώς όμως τα νέα είναι ευχάριστα. Το τραύμα του Παυλίδη είναι ναι μεν βαθύ αλλά θλαστικό, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ζημιά στα κόκκαλα. Ο παίκτης θα παραμείνει τις επόμενες 48 ώρες στο νοσοκομείο για παρακολούθηση κυρίως όσον αφορά κάποιες εκδορές στο συκώτι και αν δεν προκύψει κάτι, θα πάρει εξιτήριο την Κυριακή.

Οσον αφορά τώρα την δεδομένη απουσία του από τις προπονήσεις, ο Παυλίδης αναμένεται να μείνει εκτός από δύο εβδομάδες μέχρι και έναν μήνα το αργότερο, βάσει των πρώτων εκτιμήσεων. 

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags