Facebook Pixel Βάζει τα... μεγάλα μέσα η ΕΠΟ
| 2016-03-04 19:59:00

Βάζει τα... μεγάλα μέσα η ΕΠΟ

Βάζει τα... μεγάλα μέσα η ΕΠΟ

Στις καλές σχέσεις με το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και στον... Θόδωρο Θεοδωρίδη, που έγινε Γ.Γ. της UEFA, ποντάρει η ΕΠΟ, η οποία ετοιμάζεται για μετωπική σύγκρουση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, λόγω της απόφασής του να διακόψει το Κύπελλο.

Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, που έχει ενημερώσει για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις διεθνείς συνομοσπονδίες, είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει την Δεύτερα (07/03) στην Ελβετία, για να προκαλέσει την παρέμβαση των FIFA και UEFA,προκειμένου να υπάρξει επανέναρξη του Κυπέλλου υπό την απειλή κυρώσεων.

Στο άλλο μέτωπο στο οποίο θα κινηθεί η ΕΠΟ είναι η Δικαιοσύνη, με τις πρώτες σκέψεις να έχουν να κάνουν με προσβολή της απόφασης Κοντονή στο αρμόδιο δικαστήριο για να υπάρξει μία σύγκρουση συνολικά με τον αθλητικό νόμο, καθώς η Ομοσπονδία θέλει να διατηρήσει το «ανεξέλεγκτό» της,αλλά και με προσφυγή για διαφυγόντα κέρδη, υποστηρίζοντας ότι έχουν υποστεί οικονομική ζημία τόσο η ίδια όσο και οι ομάδες λόγω της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον OTE TV, αλλά και λόγω των μειωμένων εσόδων που θα πάρουν οι σύλλογοι από την διοργάνωση.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags