Facebook Pixel "Διπλό" παραμονής ο Κισσαμικός
| 2016-03-05 19:09:00

"Διπλό" παραμονής ο Κισσαμικός

"Διπλό" παραμονής ο Κισσαμικός

Την τέταρτη του νίκη μακριά από την έδρα του, πέτυχε ο Κισσαμικός που επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Football League.

Eπιστροφή στις νίκες και δη άμεσα για τον Κισσαμικό, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Στα του αγώνα η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ήταν αυτή η οποία παρά το πρώτο κακό εικοσάλεπτο του αγώνα, με πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή, ήταν αυτή η οποία είχε πολύ καλή αλληλοκάλυψη στην άμυνα της με συνέπεια ο Αχαρναϊκός να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ του Λαζαρίδη.

Από την πλευρά τους τα «δελφίνια» στην πρώτη τους αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι στο 41΄, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Αυγενικού. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ομάδα του Τίμου Καβακά, ανέβασε την απόδοση της επιζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε πετύχει στο 42΄ με την σέντρα σουτ του Μπέλιτς να αποκρούεται με δυσκολία από τον Λαζαρίδη σε κόρνερμε το σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, εντείνοντας τις προσπάθειες τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας των Χανίων, έκανε δύσκολο το έργο της ομάδας της Δυτικής Αττικής. Στο 74΄ ο Αχαρναϊκός πέτυχε γκολ με τον Ταμπάκη, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα για κάποια λεπτά,.

Με την επανέναρξη του ματς και πιο συγκεκριμένα στο 79΄ σουτ του Ματσούκα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετικο δοκάρι του Λαζαρίδη. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Κισσαμικός κατάφερε να διαχειριστεί με επιτυχία το υπέρ του αποτέλεσμα, καθότι όσο περνούσε η ώρα ο Αχαρναϊκός είχε αρχίσει να εγκαταλείπει τις όποιες προσπάθειες του, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Εμέκα, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Όμο, Παπατόλιος (56' Μήλιος), Ταμπάκης, Μπέλιτς (56' Ματσούκας), Ομπράντοβιτς (80' Καλογερόπουλος), Παβίσεβιτς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Αυγενικού (86' Πότσι), Ενγκουέμ, Μάντζης (67' Ποσίνκοβιτς), Βαττής (82' Τσικουδάκης), Σαπαλίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags