Facebook Pixel Τρελά κέφια ο Ρανιέρι! Έκανε στη συνέντευξη τύπου τον... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-03-06 12:20:00

Τρελά κέφια ο Ρανιέρι! Έκανε στη συνέντευξη τύπου τον... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελά κέφια ο Ρανιέρι! Έκανε στη συνέντευξη τύπου τον... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιταλός προπονητής δεν κρύβει τη χαρά του για τη φετινή πορεία της Λέστερ και σκαρώνει... αστειάκια στους δημοσιογράφους.

Η Λέστερ πήρε μεγάλο “διπλό” απέναντι στη Γουότφορντ το βράδυ του Σαββάτου (5/3) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή με απόσταση 5 και 8 βαθμών από τις δυο ομάδες αντίστοιχα.

Όπως ήταν λογικό, ο Κλαούντιο Ρανιέρι πήγε κεφάτος στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι της ομάδας του και είχε όρεξη για ένα... αθώο ψεματάκι!

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε πως αντέδρασε αυτός και οι παίκτες του για την ισοπαλία στο λονδρέζικο ντέρμπι και απάντησε το εξής αφοπλιστικό: "Όχι, δεν το ήξερα, ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μου. Πιστέψτε με. Είχα εστιάσει στο ματς με τη Γουότφορντ, δεν ήξερα το αποτέλεσμα".

Ένας άλλος δημοσιογράφος έσπευσε να τον ενημερώσει για το τελικό αποτέλεσμα με τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να τον ευχαριστεί για την πληροφορία λέγοντας “Ήρθε 2-2; Ωραία, σας ευχαριστώ”.

Στη συνέχεια, όμως, ο Ρανιέρι δεν άντεξε τις... ενοχές από το ψέμα του. Άρχισε να χαμογελά, αποκάλεσε τον εαυτό του “Πινόκιο” και έδειξε χαρακτηριστικά πως μεγάλωσε η μύτη του προκαλώντας γέλια στους παρευρισκόμενους.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags