07/06/11 - 20:59

«Μόνο για την ΑΕΚ επιστρέφω»

Ο Νάτσο Σκόκο σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Αλ Αϊν, δήλωσε ότι «αν ποτέ επιστρέψω στην Ελλάδα θα το κάνω μόνο για να παίξω και πάλι στην ΑΕΚ».

«Μόνο για την ΑΕΚ επιστρέφω»
23.738views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο novasports.gr:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα απ' την καρδιά μου τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη που μου έδειξε στο διάστημα παραμονής μου στην ομάδα. Θέλω να ξέρουν ότι εάν ποτέ επιστρέψω στην Ελλάδα θα το κάνω μόνο για να παίξω και πάλι στην ΑΕΚ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα για τη συνεργασία μας".

"Θα ήθελα πολύ να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της βίας. Να είστε σίγουροι ότι η βία, δε λύνει ποτέ τα προβλήματα".

"Η μεταγραφή μου στην Αλ Αϊν αποτελεί μια ξεχωριστή πρόκληση στην καριέρα μου και θα κάνω τα πάντα για να πετύχω και να τους δικαιώσω που με επέλεξαν."

"Ήθελα απ' την πρώτη στιγμή να βοηθήσω την ΑΕΚ, ακόμα και με την αποχώρησή μου απ' την ομάδα. Γι' αυτό, όπως ξέρετε δεν έφυγα ελεύθερος, αλλά αντίθετα η ΑΕΚ είχε σημαντικά οικονομικά oφέλη από τη μεταγραφή μου.», ήταν τα λόγια του Σκόκο.

Πηγή: novasports.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ