Facebook Pixel "Για να είναι στον ΠΑΟΚ θα είναι καλός προπονητής"...
| 2016-03-06 20:45:00

"Για να είναι στον ΠΑΟΚ θα είναι καλός προπονητής"...

"Για να είναι στον ΠΑΟΚ θα είναι καλός προπονητής"...

Ο Πανθρακικός κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και ο προπονητής των Κομοτηναίων, Γιάννη Χατζηνικολάου, είδε υπεροψία από την πλευρά του ΠΑΟΚ…

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανέφερε μεταξύ άλλων… «Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που μπόρεσαν μετά από μια άσχημη εβδομάδα να αντιδράσουν. Ήμασταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δε σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι με αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο ότι δε μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι η υπεροψία που μπορεί να δείξει μια μεγαλύτερη μάδα απέναντι σε μια μικρότερη, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και αυτό συνέβη σήμερα. Ευχαριστώ και τους φιλάθλους για τη στήριξη που είχαμε σήμερα. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Πήραμε μια ψυχολογική ανάταση κερδίζοντας ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Δίνει τη δυνατότητα στον πεσμένο, στον κατατρεγμένο, στο φτωχό, να κερδίζει τον πλούσιο… Εμείς θα παλέψουμε ως το τέλος».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον Ιγκόρ Τούντορ, απάντησε… «Για να είναι στον ΠΑΟΚ θα είναι καλός προπονητής. Είναι τυχερός που έχει τη στήριξη της διοίκησης». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags