Facebook Pixel Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Σκίμπε!
| 2016-03-07 14:20:00

Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Σκίμπε!

Εκπλήξεις ετοιμάζει ο Σκίμπε!

Δείτε ποιους Έλληνες τσεκάρει από το εξωτερικό!

Τα φιλικά του Μαρτίου με Μαυροβούνιο και Ισλανδία πλησιάζουν. Για τους παίκτες του εσωτερικού και την ανανέωση που θέλει να κάνει ο Γερμανός τεχνικός έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. Πάμε όμως να δούμε και πως έχει η κατάσταση με του Έλληνες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Οι ηχηρές απουσίες ενδέχεται να είναι αυτές των Παπασταθόπουλου και Κυριάκου Παπαδόπουλου που αυτόν τον καιρό είναι τραυματίες.

Οι «Ιταλοί» είναι και αυτοί στο μικροσκόπιο του Σκίμπε. Ο Παναγιώτης Κονέ έχει πέσει σε μια άσχημη συγκυρία. Ενώ δόθηκε δανεικός στην Φιορεντίνα από την Ουντινέζε, είναι ο κύριος λόγος προστριβών μεταξύ της διοίκησης και του προπονητή Πάουλο Σόουζα οπότε έχει μπει δυστυχώς στη «μαύρη λίστα». Από την άλλη φανέλα βασικού έχει πάρει και φέτος ο Ορέστης Καρνέζης (29 συμμετοχές), ενώ ο Χριστοδουλόπουλος μετά την γκολάρα που πέτυχε με την Σαμπντόρια το Σαββατοκύριακο, ανεβάζει σιγά σιγά τις μετοχές του.

Από την άλλη οι επιθετικοί Μήτρογλου (34 συμ/17 γκολ) και ο… καυτός στο Βέλγιο Καρέλης που συνεχίζει την εκπληκτική χρονιά του (32 συμ/15 γκολ σε ΠΑΟ και Γκενκ) θα αποτελέσουν σίγουρα την δύναμη πυρός για την Εθνική. Ας δούμε όμως και τις κλήσεις- εκπλήξεις που ενδεχομένως να κάνει ο Γερμανός τεχνικός. Ο Σάκης Παπάζογλου της Κόρτραϊκ (30 συμ/7 γκολ), ο Δημήτρης Διαμαντάκος της Καρλσρούης (15 συμ/5 γκολ) και οι Τάσος Αυλωνίτης (7συμμετοχές) και Μπάμπης Λυκογάννης (15 συμ/ 1 γκολ) είναι μέσα στις σκέψεις του για τις κλήσεις του εξωτερικού!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags