Facebook Pixel Ευνόησαν τον Ολυμπιακό πριν τον Παναθηναϊκό!
| 2016-03-07 14:00:00

Ευνόησαν τον Ολυμπιακό πριν τον Παναθηναϊκό!

Ευνόησαν τον Ολυμπιακό πριν τον Παναθηναϊκό!

Αγριεμένος ο Μύρτσος στο Sportdog μ΄ αυτά που συμβαίνουν στη Σούπερ Λιγκ και την απόφαση πριν το ντέρμπι "αιωνίων" που μόνο η διοίκηση του Ολυμπιακού θα έπαιρνε!

Δύο λόγια, αρχικά, για την αναβολή στο παιχνίδι Ηρακλής - Ολυμπιακός: Κατά την άποψή μου πρόκειται για μία σπασμωδική κίνηση της κυβέρνησης, που τη χρέωσαν μόνο στον Κοντονή. Προφανώς γιατί θέλουν να φαγωθεί γρήγορα. Επίσης, λύση στο πρόβλημα δεν είναι να σταματήσει σήμερα το Κύπελλο Ελλάδας και αύριο το πρωτάθλημα. Ειδικά από τη στιγμή που το πρωτάθλημα είναι κατακτημένο από το αφεντικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, αυτό που μένει για τις υπόλοιπες ομάδες είναι το Κύπελλο. Αν τους το κόψουν κι αυτό, γιατί να κατεβαίνουν στο γήπεδο;

Η αναβολή στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, πάντως, ευνοεί ξεκάθαρα μόνο τον Ολυμπιακό και κανέναν άλλο. Αυτή την απόφαση θα την έπαιρνε μόνο η διοίκηση του Ολυμπιακού, κι όχι ο υφυπουργός Αθλητισμού, για να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι όσον αφορά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, όποτε μας βγάλει ο δρόμος στη Θεσσαλονίκη παίζουμε ένα ματσάκι και φεύγουμε. Για λύπηση είναι το ποδόσφαιρο όπως το έχουμε κάνει στην Ελλάδα.

Βλέπουμε και στα συνδρομητικά κανάλια ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μας πιάνει θλίψη. Έβλεπα τα τελευταία λεπτά στο ντέρμπι Λάρισα - Απόλλωνας, παράλληλα με ευρωπαϊκό παιχνίδι στη δίπλα τηλεόραση και τα 5 λεπτά των καθυστερήσεων έγιναν 10 για να πάρουν κάρτες όσοι παίκτες θέλουν να μην αγωνιστούν στο επόμενο ματς! Το ποδόσφαιρό μας είναι παρακμιακό πια, όπως υπάρχουν κάποια καφενεδάκια παρακμιακά που βρίσκεις μέσα κάθε καρυδίας καρύδι.

Τα χθεσινά αποτελέσματα στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, είναι κανονικά αποτέλεσματα, αναμενόμενα. Ούτε η ήττα του ΠΑΟΚ με εξέπληξε, γιατί πηγαίνει με αυτόματο πιλότο, χωρίς προπονητή. Και, μάλιστα, στον αυτόματο πιλότο έχουν τραβήξει και χειρόφρενο. Αυτός ο εφευρέτης της προπονητικής έχει φοβερά κολλήματα, καθώς τώρα θέλει να κάνει βασικό τον Αντόνις και βάζει αριστερό χαφ αυτό το παιδάκι, τον Κάκκο, για να του γυρίσει το ματς. Και στις συνεντεύξεις Τύπου, κατηγορεί τους ποδοσφαιριστές του, τη διαιτησία, όλους εκτός από την αφεντομουτσουνάρα του.

Αλλά αν θέλεις να κάνεις τον επαναστάτη, θα πρέπει να είσαι όμορφος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και μέσα στην ιστορία αν ανατρέξουμε, αυτός που έκανε επανάσταση ήταν κάποιος θαρραλέος, που δεν τον άφηναν να κάνει αυτό που ήθελε. Εμείς εδώ βλέπουμε τον ΠΑΟΚ που έχει δημιουργήσει ο Τούντορ και είναι σαν ταλαιπωρημένη γριά που δεν μπορεί να περπατήσει. Τον Μυστακίδη το παλικαράκι, που τον κράζει ο άσχετος και τον ξεφωνίζει, μόνο τερματοφύλακα δεν τον έχει βάλει να παίξει! Ο τύπος είναι αλλού για αλλού. Λέει ότι οι παίκτες του δεν είναι Ιντέγιε και Φορτούνης, για να δείξει ότι αυτός έχει τα λιμά και δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Μα εδώ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους διπλανούς του, τον Πανθρακικό, έτσι όπως έχει κάνει τον ΠΑΟΚ! Αλλά τον ανέχονται, κι ας είναι αστείος ο άνθρωπος.

Τέλος, για τον Λέτο, δεν πιστεύω ότι θα βγάλει 90λεπτο σε φετινό παιχνίδι. Και επίσης πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έχουν προβλήματα με Λέτο, Μπεργκ και τους υπόλοιπους στον Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστική η φάση με τον Αργεντινό χθες, που αν και πρέπει δε σπάει την μπάλα και κάνει σουτ από αριστερά (στη συνέχεια της φάσης ο Βιγιαφάνες έβαλε γκολ), κάτι που δείχνει πώς σκέφτεται. Όσο ζει ο Ζέκα στο κέντρο βέβαια, που είναι όλα τα λεφτά για τον Παναθηναϊκό, κάτι θα γίνεται. Η τραγωδία του Παναθηναϊκού είναι η άμυνά του, που είναι πλημμύρα. Γι΄ αυτό και από το χθεσινό αποτέλεσμα, αδικείται ο Ατρόμητος. Δε νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να κοντράρουν στα σοβαρά τον Ολυμπιακό, γιατί κάνουν συνεχώς αλχημείες. Μόνο η ΑΕΚ δουλεύει σοβαρά, αν και ο Tίγρης δύσκολα θα ανοιχτεί για μεταγραφές αν δεν πάρει το ok για το χτίσιμο της Αγιά Σοφιάς... 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags