Facebook Pixel "Γύρισα για να πετύχω πράγματα με την ομάδα που αγαπάω"
| 2016-03-07 22:41:00

"Γύρισα για να πετύχω πράγματα με την ομάδα που αγαπάω"

"Γύρισα για να πετύχω πράγματα με την ομάδα που αγαπάω"

Ο Ανδρέας Τάτος δέχθηκε να παίξει στην Γ΄ Εθνική μόνο για τον Αρη...

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air για τις φιλοδοξίες και τα όσα θέλει να πετύχει με την φανέλα του ΑΡΗ.
Για την χθεσινή του εμφάνιση:

«Όλοι στην ομάδα είναι πρωταγωνιστές. Δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο. Δεν έχει σημασία το γκολ, εμένα με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα και να υλοποιεί τους στόχους της. Έχουν μείνει μερικά παιχνίδια, έχουμε πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα από τους αντιπάλους μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το γεγονός ότι απομένει μόνο να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την άνοδο:

«Από ποιον θα χάσουμε; Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες, καλό προπονητή, η διοίκηση μας στηρίζει. Δεν φοβόμαστε ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε και το κάναμε».

Αν το μυαλό τους είναι στην Football League:

«Πολύ καλή ομάδα ο Νέστος, γενικότερα όλες οι ομάδες αυτής της κατηγορίας έχουν κίνητρο γιατί παίζουν με τον ΑΡΗ και θέλουν να δείξουν πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και να φύγουμε. Δεν το παίζουμε υπεράνω, ούτε υποτιμούμε κανέναν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Σε δύο παιχνίδια υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και δεν κερδίσαμε. Αν δεν παίξεις σοβαρά δεν μπορείς να κερδίσεις».

Για την αντίδραση του κόσμου μετά την ισοπαλία με το Αγιονέρι:

«Και καλά κάνει ο κόσμος. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα, έχει πίεση ξέρουμε που βρισκόμαστε γι’ αυτό και δεν είπαμε τίποτα».

Αν αισθάνεται μεγαλύτερη ευθύνη ως αρχηγός:

«Έχω ευθύνη όταν δεν κερδίζει η ομάδα και εγώ ο ίδιος δεν παίζω καλά. Θέλω πάντα να παίζω καλά και να πηγαίνει μπροστά η ομάδα. Πρέπει να είμαστε όλοι δεμένοι, κόσμος παίκτες και διοίκηση. Αν το καταφέρουμε αυτό, μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα».

Για το αν ανυπομονούν να τελειώσει η φετινή σαιζόν:

«Έτσι ακριβώς, αλλά και από την άλλη πλευρά κι εμείς από χαμηλά ξεκινήσαμε. Προσωπικά έχω παίξει και Α τοπικό. Όταν φτάσεις ψηλά όμως και μετά αναγκάζεσαι να επιστρέφεις στα χαμηλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Κάποια γήπεδα που παίξαμε φέτος ήταν πολύ χάλια, είχαμε κακές διαιτησίες επίσης. Προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το γεγονός ότι έχει εμπειρία και από την Football League:

«Με τον Ατρόμητο έπαιξα στην Football League και ανέβηκα και η δεύτερη ομάδα που έπιξα στην Football League ήταν το Χαϊδάρι».

Για την παρουσία της ομάδας του χρόνου στην Football League:

«Αν δεν είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος στον στόχο, όλα είναι δύσκολα. Ο θεσμός του κυπέλλου σε αυτή την περίπτωση δείχνει πολλά πράγματα. Ομάδες της Super League αποκλείονται από μικρότερες. Όσοι θα είμαστε στην ομάδα και του χρόνου, θέλουμε να είμαστε σοβαροί».

Για το γεγονός ότι επέστρεψε στην ομάδα:

«Εγώ γι΄ αυτό γύρισα για να παίξω στην ομάδα που αγαπάω και να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω να κάτσω στην ομάδα όσα περισσότερα γίνεται. Δεν θέλω απλά να μείνω, θέλω να προσφέρω κιόλας. Θέλω να είμαι καλός και να πετύχω πολλά πράγματα με τον ΑΡΗ».

Για το ότι πέτυχε τον ΑΡΗ σε δύσκολες εποχές:

«Όταν χρωστάς πολλά και οι υπόλοιποι σου συμπεριφέρονται διαφορετικά τι να κάνεις; Είναι ώρα όμως τώρα να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά, να μην σκεφτόμαστε τα παλιά. Κοιτάμε μπροστά».

Για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Εθνικό Αγιονερίου:

«Πάνω στην ένταση της στιγμής κι επειδή δεν παίξαμε καλά είπα κάποια πράγματα Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Το μόνο πράγμα που είπα είναι η συγγνώμη στον κόσμο. Από εκεί και πέρα, άνθρωποι είμαστε κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που θα ανέβουμε. Το πιστεύαμε από την αρχή».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει γεμάτο το «Κλ. Βικελίδης»:

«Το έχω πετύχει γεμάτο. Ο λαός του ΑΡΗ πρέπει να είναι περήφανος. Όλα ψυχολογία είναι για μένα. Υπάρχει κρίση, η ομάδα είναι για δεύτερη σαιζόν στην Γ΄ Εθνική. Και αυτοί που είναι στο γήπεδο είναι αρκετοί γι’ αυτή την κατηγορία. Θυμάμαι είχαμε τις προηγούμενες σαιζόν, είχαμε πέσει και είχαμε 22 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο. Αυτό κάτι δηλώνει. Περιμένουμε και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας όπως κάνει πάντα. Να είμαστε μαζί για να πετύχουμε κάτι θετικό, να καταφέρουμε κάτι καλό».

Αν είναι ικανοποιημένος από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα του:

«Έχω κάνει πολλά λάθη, θα ήθελα να συνεχίσω διαφορετικά την καριέρα μου. Είμαι παίκτης ψυχολογίας, πιστεύω θα μπορούσα να κάνω περισσότερα και δεν έχω παίξει ακόμη αυτό που μπορώ. Θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα γι’ αυτό και ήρθα στον ΑΡΗ. Τα δύο χρόνια σε Βέροια Ατρόμητο δεν ήταν και τόσο καλά και επιθυμία μου είναι να κάνω ένα νέο ξεκίνημα με τον ΑΡΗ».

Για το πόσα γκολ έχει 8 ή 9:

«Νόμίζω, εγώ 9 και ο Αντώνης (σ.σ. Καπνίδης) 12. Ας βγει ο Αντώνης πρώτος σκόρερ δεν με απασχολεί αυτό. Το έχει περισσότερη ανάγκη να βγει πρώτος σκόρερ. Είναι καλός παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα». 

ΠΗΓΗ: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags