Facebook Pixel Προβληματισμός για Κόκε και Πόι...
| 2016-03-08 19:45:00

Προβληματισμός για Κόκε και Πόι...

Προβληματισμός για Κόκε και Πόι...

Εμφανής είναι η πτώση στην απόδοση των δύο παικτών εδώ και περίπου έναν μήνα στον Άρη...

Η νίκη επί του Νέστου Χρυσούπολης και η σχετική καλή και κυρίως ουσιαστική εμφάνιση του ΑΡΗ σε αυτήν, ήρθαν για βάλουν ένα «φρένο» στην μέτρια εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, όχι όμως και σε εκείνη συγκεκριμένων παικτών.

Την περασμένη Κυριακή ο ΑΡΗΣ έδειξε ανακλαστικά ως σύνολο, ατομικά όμως επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά ότι κάποιοι διάγουν μία περίοδο ντεφορμαρίσματος. Δύο τέτοια παραδείγματα είναι οι Σέρχιο Κόκε και Μάουρο Πόι.

Για τον Ισπανό φυσικά υπάρχουν ελαφρυντικά, αφού ακόμα παλεύει να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, ενώ μέσα στον Γενάρη υπέστη και μία θλάση. Σε σχέση όμως με την δυναμική του επιστροφή και δεδομένης της ποιότητας του, δεν προσφέρει στα τελευταία ματς τα αναμενόμενα, βάσει πάντα και της κατηγορίας. Τελευταία στερείται δημιουργικότητας και αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη της ομάδας. Δεν μπόρεσε να πάρει πρωτοβουλίες όταν η μπάλα «έκαιγε» και να δείξει τις ηγετικές του ικανότητες όπως έχει κάνει ο Τάτος, ενώ ανά διαστήματα φαίνεται να μην είναι 100% συγκεντρωμένος μέσα στο παιχνίδι και ειδικά στα τελειώματα του. Στον Λαγκαδά έχασε ίσως ένα από τα εύκολα γκολ της καριέρας του, χωρίς πίεση μέσα από την περιοχή, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και με την Χρυσούπολη.

Από την άλλη ο Πόι στις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου άρχιζε να θυμίζει αρκετά την περσινή του εικόνα, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Είναι χαρακτηριστικό ότι έγινε αλλαγή με Λαγκαδά (60') και Νέστο (56'), δείγμα του γεγονότος ότι ο Αναστόπουλος δεν είναι ικανοποιημένος από τον Αργεντινό. Χωρίς πολλές πρωτοβουλίες από την αριστερή πλευρά ενώ δεν πατάει πολύ στην περιοχή, κάτι που θέλει ο 58χρονος τεχνικός από τους εξτρέμ του και τελευταία δεν το βλέπει από τον Πόι...

Πηγή: AllAboutAris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags