Facebook Pixel Έξαλλος ο Μπουτάρης: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά ντρέπομαι για αυτά που είπαν στον Σαββίδη»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-03-09 17:45:00

Έξαλλος ο Μπουτάρης: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά ντρέπομαι για αυτά που είπαν στον Σαββίδη»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλος ο Μπουτάρης: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά ντρέπομαι για αυτά που είπαν στον Σαββίδη»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στάθηκε στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη και τα… έχωσε στον Ολυμπιακό, η οποία μετά τον Άρη, είναι η δεύτερη του ομάδα στο ποδόσφαιρο.
 

Σε μια δήλωση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».

 

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του πρώην υπουργού Ανδρέα Ανδριανόπουλου, ο οποίος αποκάλεσε Ρωσοπόντιο τον Ιβάν Σαββίδη, ο κ. Μπουτάρης υπερασπίστηκε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Εγώ όταν διάβασα τις δηλώσεις, τις θεώρησα όχι απλά απαράδεκτες, αλλά γελοίες. Ο Ιβάν Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα. Έχει έρθει εδώ, δραστηριοποιείται στον ΠΑΟΚ κι έχει κάνει τόσες επενδύσεις. Στον παράδεισο ήρθε; Κόλαση είναι η Ελλάδα, του έχουν βγάλει την ψυχή» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Κάλεσε δε τον κ. Ανδριανόπουλο αλλά και τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού που χαρακτήρισαν φιλοξενούμενο τον Ιβάν Σαββίδη, να ζητήσουν συγγνώμη «κι όχι απλά να κάνουν μια δήλωση επανόρθωσης».

 

Ωστόσο, δεν ήταν αυτή η τοποθέτηση του Γιάννη Μπουτάρη που προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση. Ο γνωστός για τα Αρειανά του αισθήματα δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τη στάση του ΟΣΦΠ, είπε χαρακτηριστικά: «Στο ποδόσφαιρο είμαι Άρης και Ολυμπιακός, αλλά ντρέπομαι για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού». Μια δήλωση που μάλλον δεν θα αρέσει και πολύ στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags