Facebook Pixel Τρομερό κράξιμο από Γιώργο Αυτιά στον Τούντορ και... εντολή σε Ιβάν!!
| 2016-03-10 01:01:00

Τρομερό κράξιμο από Γιώργο Αυτιά στον Τούντορ και... εντολή σε Ιβάν!!

Τρομερό κράξιμο από Γιώργο Αυτιά στον Τούντορ και... εντολή σε Ιβάν!!

Φοβερές ατάκες από τον γνωστό δημοσιογράφο και φίλαθλο του ΠΑΟΚ, αλλά και ...συμβουλή για το ποιος πρέπει να γυρίσει άμεσα στην ομάδα για να στρώσει τα αποδυτήρια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Αυτιάς, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ από τον ΠΑΟΚ. Δείτε τι είπε για τον Κροάτη τεχνικό αλλά και για τον Νίκο Βεζυρτζή, τον οποίο πρέπει να φέρει πίσω ο Σαββίδης.

Όσα είπε ο Γιώργος Αυτιάς στον ArenaFM 89.4:

«Ο Τούντορ έχασε τα αποδυτήρια και ήταν φανερό εδώ και καιρό ότι είχαμε ένα προπονητή με εξόφθαλμη ανεπάρκεια . Έβγαζε μάτια η ανεπάρκεια αυτού του ανθρώπου, οξεία Τουντορίτιδα είχε ο ΠΑΟΚ. Ήταν ουτοπία η παραμονή του Κροάτη στον ΠΑΟΚ υπήρχε ένα δυσθεώρητο χάσμα μεταξύ παικτών και προπονητή. Δεν μπορείς να γίνεσαι σερβιτότος των επιχειρημάτων του κέντρου. Πριν δυο μέρες τον είχαν στηρίξει όλοι και αυτός βγήκε και είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες από τον ΠΑΟΚ.

Πρέπει τάχιστα στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει ο Νίκος Βεζυρτζής. Αν μας ακούσει γιατί οι ώρες είναι κρίσιμος, πρέπει να μπαίνει ένας άνθρωπος στα αποδυτήρια και να τους λέει παίξτε μπάλα γαμ@ το κέρατο σας… Χρειάζεται μια εγρήγορση στον ΠΑΟΚ και ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags