Facebook Pixel «Οργή στον κόσμο του Παναθηναϊκού για Κύζα»!
| 2016-03-11 17:18:00

«Οργή στον κόσμο του Παναθηναϊκού για Κύζα»!

«Οργή στον κόσμο του Παναθηναϊκού για Κύζα»!

Επίσημη ανακοίνωση από Σύνδεσμο οπαδών των Πρασίνων για τον διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΛΕΦΙΠ, με ανακοίνωσή της, εκφράζει την οργή της για τον ορισμό του διαιτητή Κύζα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

H ανακοίνωση

Ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ και ΚΕΔ για τον ορισμό του διαιτητή Κύζα εξέδωσε η ΠΑΛΕΦΙΠ, εκφράζοντας μ’ αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία της για τη συγκεκριμένη απόφαση. Μάλιστα, η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού θυμίζει αποφάσεις του Δραμινού ρέφερι, στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Μόνο οργή προκαλεί στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού η απόφαση να οριστεί διαιτητής του αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό ο Κύζας. Όχι ότι περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την ΚΕΔ της ΕΠΟ του Γκιρτζίκη. Είναι γνωστό σε όλους όσοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα ο ρόλος του καθενός μέσα στην ομοσπονδία.

Μην νομίζουν όμως ότι ξεχνάμε. Δεν σκοπεύουμε να δώσουμε άφεση αμαρτιών σε κανέναν που παίζει παιχνίδια στις πλάτες μας. Θυμίζουμε ότι ο Κύζας βρέθηκε μια φορά στο δρόμο του Παναθηναϊκού φέτος στον αγώνα με τον Ατρόμητο και έδειξε τις προθέσεις του. Μόνον ο Κύζας δεν είχε δει ό,τι είδε όλος ο κόσμος, το πεντακάθαρο πέναλτι πάνω στον Πέτριτς, τα αντιαθλητικά φάουλ πάνω στον Μπεργκ και στον Καρέλη και φυσικά έβλεπε παραβάσεις μόνο από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Τελείωσε το ματς με 17 φάουλ υπέρ του Ατρομήτου και 7 υπέρ της ομάδας μας!
Αλλά βέβαια τα πιο «ωραία» ο Κύζας τα έχει κάνει στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τέταρτη φορά θα σφυρίξει ματς της πειραϊκής ομάδας, κάτι που αν μη τι άλλο δείχνει ότι είναι από τους… αγαπητούς και προτιμητέους. Έκανε αρχή στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Φάληρο όπου κατακύρωσε γκολ του Μποτία αντί να δώσει φάουλ υπέρ της ΑΕΚ. Συνέχισε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και πάλι στο Φάληρο όπου αντί να δώσει πέναλτι υπέρ του Αστέρα σε μαρκάρισμα στον Ζησόπουλο στο 0-0, επέλεξε να ανακαλύψει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε φύσημα στον Μιλιβόγεβιτς. Το κακό τρίτωσε στον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος όπου δεν άφησε τη φιλοξενούμενη ομάδα να πάρει ανάσα από τα φάουλ που σφύριζε υπέρ των γηπεδούχων.

Τον Κύζα δεν τον γνωρίσαμε φέτος. Έχει κάνει από πέρυσι ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του σε ματς όπως εκείνο του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, δείχνοντας τις «ικανότητες» του για να χριστεί διεθνής, όπως και έγινε φέτος.
Στην ΚΕΔ «έδεσαν το γλυκό» με τον ορισμό ως παρατηρητή διαιτησίας του Μιχάλη Καλαθενού που δίνει το «παρών» σε ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού έπειτα από το άκρως επεισοδιακό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Όσοι θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν με τη νοημοσύνη των εκατομμυρίων φιλάθλων του Παναθηναϊκού με τις κάτω από το τραπέζι ενέργειές τους, γελιούνται. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags