Facebook Pixel Έρχονται τα εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ!
| 2016-03-11 22:55:00

Έρχονται τα εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ!

Έρχονται τα εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ!

Μία σούπερ είδηση για τον Δικέφαλο, καθώς αυτή την φορά θα έρθουν λεφτά στα ταμεία του συλλόγου και όχι μετά από κατάθεση του Ιβάν Σαββίδη…
 

Ένα πολύ σημαντικό ποσό αναμένεται να έρθει στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι και μάλιστα από μακριά και πιο συγκεκριμένα από την Ισπανία!

Αναφερόμαστε στην υπόθεση του Λούκας Πέρεθ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ντεπορτίβο και ήδη το όνομά του «παίζει» πολύ δυνατά στα μεταγραφικά σενάρια.

Μάλιστα, πλέον είναι θετική στο ενδεχόμενο πώλησής του και η διοίκηση της ομάδας της Γαλικίας, η οποία εμφανίζεται πρόθυμη να συζητήσει με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο να καλύψει τη ρήτρα των 20 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη.

«Ο Λούκας είναι γέννημα - θρέμμα της Κορούνια και είναι πανευτυχής που ήρθε στην ομάδα. Έχει ρήτρα, αλλά εμείς είμαστε διατεθειμένοι να ακούσουμε οποιoνδήποτε έρθει και θέλει να πληρώσει, όπως ακριβώς συμβαίνει με οποινδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή. Θα θέλαμε να συνεχίσει μαζί μας, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό θα συμβεί» ανέφερε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Ρισάρ Μπαράλ.

Πώς θα βγάλει όμως λεφτά ο ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του Λούκας; Μα φυσικά από το χρυσό deal που έχει κάνει ο Φρανκ Άρνεσεν, καθώς στην συμφωνία για την παραχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι, είχε καταφέρει να κρατήσει ο Δικέφαλος ποσοστό μεταπώλησης 30%!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί ο Σαμαράς κατέληξε σε ομάδα β’ Αμερικής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags