Facebook Pixel Τι ζητά ο Κόντε από τον Αμπράμοβιτς;
| 2016-03-12 13:30:00

Τι ζητά ο Κόντε από τον Αμπράμοβιτς;

Τι ζητά ο Κόντε από τον Αμπράμοβιτς;

Πολλές ελλείψεις βλέπει ο Ιταλός στην Τσέλσι. Τι θέλει για να ξανακάνει τους «Μπλε» πρωταθλητές;

Μπορεί να μην έχει αναλάβει ακόμα την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε, όμως έχει ήδη πιάσει δουλειά! Ο Ιταλός σίγουρα παρακολουθεί στενά την ομάδα εδώ και καιρό και φαίνεται πως έχει σχηματίσει εικόνα για το έμψυχο υλικό αλλά και για τις αδυναμίες του ρόστερ.

Σύμφωνα με τους «Times» λοιπόν ζήτησε από τον Αμπράμοβιτς ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Πρωτα απ’ όλα θέλει δυο κεντρικούς αμυντικούς. Αυτό κρούει το καμπανάκι για τον Τζον Τέρι αφού δεν φαίνεται διάθεση να του προταθεί νέο συμβόλαιο. Επίσης χρειάζεται και ένα αριστερό μπακ αφού στην ομάδα έχει μείνει ο δεξιοπόδαρος Αθπιλικουέτα και ο νεαρός Ραχμάν.

Στους κεντρικούς χαφ μάλλον διακρίνει έλλειψη πολλών λύσεων για το απαιτητικό αγγλικό πρωτάθλημα οπότε ζητά και εκεί ένα παίκτη που να προορίζεται βασικός. Τέλος στην γραμμή κρούσης έχει μείνει μόνο ο Ντιέγκο Κόστα σαν πρωτοκλασάτη αξιόπιστη λύση μετά την… πατάτα Μουρίνιο με τον Φαλκάο, οπότε θα αποκτηθεί ένας ακόμα ικανός στράικερ για να πλαισιώσει τον Βραζιλιάνο. Αυτό που μένει είναι να δούμε αν θα ψωνίσει...ιταλικά και ειδικά από την πρώην ομάδα του Γιουβέντους!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags