Facebook Pixel Κόκε: «Θέλω να μείνω και τη νέα χρονιά!»
| 2016-03-14 17:59:00

Κόκε: «Θέλω να μείνω και τη νέα χρονιά!»

Κόκε: «Θέλω να μείνω και τη νέα χρονιά!»

O Σέρχιο Κόκε έβαλε και αυτός το... λιθαράκι του για να έρθει η επικράτηση του Αρη στην Καλαμαριά επί του Απόλλωνα, αφού από δική του εκτέλεση φάουλ προήλθε το γκολ του Αντώνη Καπνίδη.

Ο Ισπανός, αν και δεν βρίσκεται ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ανταποκρίθηκε καλά σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Οπως τόνισε όμως και ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα, σημασία έχει η νίκη για την ομάδα.

«Τα πράγματα δεν ήταν πολύ εύκολα για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, αλλά στο δεύτερο παίξαμε καλά. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και είμαστε πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε», είπε αρχικά ο Ισπανός μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα το περασμένο Σάββατο, σχολιάζοντας εν συνεχεία και την προσωπική του απόδοση. «Νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω ότι τα πήγα καλά στο παιχνίδι. Ετρεξα πολύ, διότι ως ομάδα πρέπει να βοηθούμε ο ένας τον άλλον. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε και την Τετάρτη, για να τελειώνουμε και βαθμολογικά με την άνοδο».

Η άνοδος για τον ΑΡΗ είναι ήδη δεδομένη. Αυτό που απομένει είναι και το τυπικό της υπόθεσης, με τον Κόκε πάντως να έχει από τώρα στο μυαλό του την επόμενη σεζόν και την Φούτμπολ Λιγκ. «Ναι, την περιμένω και θέλω να μείνω στην ομάδα. Δεν ξέρω, θα δούμε (σ.σ. γέλια). Να τελειώσει το πρωτάθλημα πρώτα και θα δούμε».

Φέτος ο Κόκε συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Νίκο Αναστόπουλο, με τον οποίο όπως υπογράμμισε τα πηγαίνουν αρκετά καλά. «Τα πάμε καλά. Εχουμε πολύ καλή σχέση. Οσο κερδίζει η ομάδα, όλα θα πηγαίνουν καλά. Να τελειώσουμε γρήγορα, να είμαστε όλοι ήρεμοι και να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά».

Για τον ΑΡΗ φέτος το ζήτημα είναι οι νίκες πρωτίστως, αρκετοί όμως περιμένουν από την ομάδα να αποδώσει και καλύτερο ποδόσφαιρο. Στην Καλαμαριά πάντως σίγουρα δεν μπορούσε να το κάνει, όπως παραδέχτηκε και ο Ισπανός. «Σήμερα (σ.σ. προχθές) ήταν δύσκολο, αλλά παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Περιμένω να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως και του χρόνου».

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags