Facebook Pixel "Καρφάρες" Όλσεν για τον ΠΑΟΚ!
| 2016-03-14 22:11:00

"Καρφάρες" Όλσεν για τον ΠΑΟΚ!

"Καρφάρες" Όλσεν για τον ΠΑΟΚ!

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se, ο Ρόμπιν Όλσεν, που αγωνίζεται δανεικός στην Κοπεγχάγη, μίλησε για την επιστροφή του στη Σκανδιναβία, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Ελλάδα.

«Αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στα δύο κράτησα το μηδέν».

Εξηγώντας την αλλαγή στη ζωή του λέει ότι οι γονείς του ζουν στη Κοπεγχάγη και από ποδοσφαιρική άποψη όλα είναι καλύτερα εκεί.

«Είναι πιο εύκολο και να επικοινωνήσω εδώ. Στη Σκανδιναβία ο ένας ακούει τον άλλο καλύτερα. Στην Ελλάδα οι παίκτες κάνουν λίγα όπως τα θέλουν. Ειδικά για μένα που κρίνομαι πιο αυστηρά».

Συνεχίζοντας ανέφερε και μία εμπειρία του που φαίνεται ότι του έμεινε χαραγμένη στο μυαλό: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά και με τους υποστηρικτές. Μετά από έναν αγώνα στην Ελλάδα μία ομάδα οπαδών βρέθηκε στα αποδυτήρια να μας μιλήσει. Ήταν μία άρρωστη κατάσταση Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει εδώ». 

Ο Όλσεν μίλησε και για την απομάκρυνση των Άρνεσεν και Τούντορ: «Ό λόγος είναι προφανώς ότι η ομάδα δεν πήγαινε τόσο καλά. Υπάρχει μεγάλη πτώση».

Και έκλεισε με την τωρινή του κατάσταση: «Είναι ωραίο να είσαι σε ένα πιο ήσυχο περιβάλλον και σε μία ομάδα που βιώνει την επιτυχία όλο το χρόνο. Έτσι επικεντρώνεσαι σε σωστά πράγματα». 

Ο Όλσεν κάνει λόγο και για την εθνική του ομάδα, όπου ελπίζει να παραμείνει ενεργός τουλάχιστον στις κλήσεις, μια και προς το παρόν δεν έχει παίξει ιδιαίτερα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags