Facebook Pixel Κλείνει την καριέρα του στη Λέστερ ο Ρανιέρι!
| 2016-03-16 14:42:00

Κλείνει την καριέρα του στη Λέστερ ο Ρανιέρι!

Κλείνει την καριέρα του στη Λέστερ ο Ρανιέρι!

Διαβάστε τι δήλωσε στην ισπανική «Marca» για το μέλλον του στα γήπεδα.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι στο κέντρο της προσοχής φέτος. Όχι μόνο στο Νησί αλλά και πανευρωπαϊκά. Δεν είναι και λίγο το επίτευγμα του με τη Λέστερ. Οχτώ στροφές πριν το τέλος και την έχει μόνη πρώτη στη PremierLeagueμε απόσταση πέντε βαθμών από τον δεύτερο! Σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που δίνει το τελευταίο διάστημα, στην «Marca» είπε πολλά και ενδιαφέροντα για την καριέρα του, την Εθνική Ελλάδος αλλά και το πότε θα… αποσυρθεί!

Διαβάστε τι δήλωσε σχετικά:

Για τη θητεία του στη Λέστερ: «Είμαι καλά στη Λέστερ και δεν σκέφτομαι να φύγω. Νομίζω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Ελπίζω ότι θα μου προσφέρουν ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, έξι ή επτά ετών, ώστε να αποσυρθώ εδώ».

Για το μυστικό της επιτυχίας του φέτος: «Δεν υπάρχουν μυστικά. Η επιτυχία μας είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Οι γίγαντες της Πρέμιερ Λιγκ δεν τελειώνουν τη σεζόν όπως θα ήθελαν και εμείς κάνουμε μία χρονιά που κανείς δεν περίμενε».

Για το ενδεχόμενο η Λέστερ να αντιμετωπίσει του χρόνου Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν ξέρουμε καν αν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα αλλάξουμε το στυλ μας απέναντι σε κανέναν αντίπαλο. Αναζητούμε παίκτες με ψυχή και αγωνιστικό πνεύμα. Αυτό είμαστε».

Για την πορεία του από το ναδίρ (Ελλάδα) στο ζενίθ (Λέστερ) και πως το διαχειρίζεται: «Δεν καταλάβαινα τίποτα ούτε τότε, ούτε τώρα που με εγκωμιάζουν. Σκέφτομαι τη δουλειά μου και αυτή είναι η μοναδική που δείχνει ποιος είσαι. Ο κόσμος ξεχνάει εύκολα. Ήμουν στην Μονακό και ήρθα δεύτερος πίσω από την Παρί και μετά από τέσσερα άσχημα παιχνίδια με την Ελλάδα δέχτηκα κριτική. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags