Facebook Pixel Νέα τεράστια ομάδα για Μανωλά!
| 2016-03-16 20:22:00

Νέα τεράστια ομάδα για Μανωλά!

Νέα τεράστια ομάδα για Μανωλά!

Δεν είναι μόνο η Γιουνάιτεντ αυτή που παρακολουθεί τον Έλληνα στόπερ!
 

Λέτε η μεταγραφή που χάλασε πέρυσι την τελευταία στιγμή να γίνει φέτος; Η Τσέλσι φέρεται να είναι έτοιμη να στρώσει εκ νέου... χρυσάφι στα πόδια του Κώστα Μανωλά, κάτι που είχε πράξει και πέρυσι το καλοκαίρι, με το θρίλερ να μην έχει αίσιο τέλος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών.

Aυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα “Il Tempo” σε δημοσίευμά της, αναφέροντας πως ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι και 50 εκ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού!

Οι Ιταλοί, πάντως, διευκρινίζουν πως η Ρόμα σε πρώτη φάση δεν θέλει να παραχωρήσει τον Μανωλά χάνοντας ακόμα έναν ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό πολύ νωρίς, όπως συνέβη στις περιπτώσεις των Μαρκίνιος και Μπενάτια.

Πάντως, φαίνεται πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι “καυτό” για τον 24χρονο, ο οποίος πλέον αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους αμυντικούς στην Ευρώπη!

Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετό καιρό οργιάζουν οι φήμες πως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, ειδικά στην περίπτωση που αναλάβει το τιμόνι της ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags