Facebook Pixel Απάντηση ΠΑΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ
| 2016-03-16 20:37:00

Απάντηση ΠΑΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση ΠΑΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Άμεση ήταν η απάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, σχετικά με την υπόθεση του νέου γηπέδου της ομάδας στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσου.
 

Πριν καν διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες για το πλάνο του ΠΑΟΚ σχετικά με τη δημιουργία γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου, ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εξέφρασε την αντίδρασή του, κυρίως για οικολογικούς λόγους (διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ).

Η αντίδραση όμως από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν άμεσα, καθώς υπήρξε σχετική διαρροή πριν από λίγο.

Από τον Δικέφαλο λοιπόν, εκφράζουν απορίες σχετικά με το πώς γίνεται να υπάρχει τοποθέτηση για ένα θέμα που ουδέποτε συζητήθηκε επισήμως από τους ανθρώπους του συλλόγου, ενώ απαντώντας στην ανακοίνωση, έλεγαν ότι: «Η ημιμάθεια οδηγεί σε αυτογκόλ και μάλιστα βιαστικά»!

Επί προσθέτως, από τον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως δεν έχουν μπει καν σε διερευνητικές επαφές, αλλά συγκεκριμένοι πολιτικοί φορείς καταθέτουν προτάσεις στην ομάδα, δίχως αυτό να σημαίνει πως υιοθετούν την οιανδήποτε εξ αυτών. Εν ολίγοις, η όλη διαδικασία παραμένει σε πρώιμο στάδιο κι αυτό που συμβαίνει μεταξύ των διάφορων φορέων μοιάζει να είναι - ένας ακόμη - "πόλεμος" εντυπώσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags