Facebook Pixel Τα μάτια τους ορθάνοιχτα οι ομάδες!
| 2011-06-08 16:35:00

Τα μάτια τους ορθάνοιχτα οι ομάδες!

Τα μάτια τους ορθάνοιχτα οι ομάδες!

Σα να μην του έφταναν του Ολυμπιακού τα συμβόλαια που ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί, έρχεται τώρα κι ένα ακόμα, όπως φαίνεται.

Αυτό του Ντάρμπισαϊρ. Ο Βαλβέρδε δεν τον θέλει, ο Άγγλος δεν έδειξε κάτι σπουδαίο αυτό το διάστημα που ήταν στην χώρα του, ενώ δεν είναι, παράλληλα, και ο παίκτης που χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ποια ομάδα, λοιπόν, θα δώσει έστω και κάποια χρήματα για να τον αποκτήσει;

Το πρόβλημα δεν το έχει μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Παναθηναϊκός. Αγοράζουν κάποιους παίκτες οι ομάδες, όμως μετά από λίγο καιρό θέλουν να «αδειάσουν» αυτά τα συμβόλαια, έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν τα ταμεία. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα ποδοσφαιριστών, αφού είναι γνωστά.

Το βασικό, λοιπόν, είναι να γίνονται προσεκτικές επιλογές απ’ όλες τις ομάδες. Και σε παίκτες και σε προπονητές. Για να μην χρειάζεται μετά να πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους σε συμβόλαια και αποζημιώσεις, ούτε να έχουν βαρίδια στα ρόστερ τους.

Φυσικά, ποτέ δεν γίνεται να είναι όλες οι μεταγραφές επιτυχημένες. Κάποιες θα αποτύχουν εκ των πραγμάτων. Όσο λιγότερες, όμως, τόσο το καλύτερο. Και το αναφέρουμε αυτό επειδή μπήκαμε σε μεταγραφική περίοδο. Και, μάλιστα, εν μέσω οικονομικής κρίσης. Όλες οι ομάδες, μεγάλες – μεσαίες – μικρές, να έχουν το νού τους. Τα λάθη πληρώνονται πανάκριβα πια…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags