Facebook Pixel Και ο Μπέλιτς στο Περιστέρι!
| 2011-06-08 16:33:00

Και ο Μπέλιτς στο Περιστέρι!

Και ο Μπέλιτς στο Περιστέρι!

Το μεταγραφικό ντεμεράζ του Ατρομήτου συνεχίζεται, καθώς οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν σήμερα και στην απόκτηση του Νίκολα Μπέλιτς, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό!

Ο ίδιος εμφανίστηκε χαρούμενος για τη μετεγγραφή του στον Ατρόμητο και τόνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, στην επίτευξη των στόχων της.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκολα Μπέλιτς (Nikola Beljic).

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ έχοντας κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου που χειρίστηκε την υπόθεση με απόλυτη επιτυχία δεδομένου ότι ο Μπέλιτς αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ελληνικών συλλόγων».

Αμέσως μετά ο Νίκολα Μπέλιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα σε ένα πολύ σοβαρό club και στόχος μου είναι να το βοηθήσω να κάνει κάτι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές. Είναι αλήθεια ότι δέχθηκε προτάσεις και από άλλες ομάδες όμως προτίμησα να διαλέξω ένα υγιές σωματείο που παρέχει όλα τα εχέγγυα σε κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να αφοσιωθεί μόνο με τη δουλειά του.

Η πορεία του Ατρόμητου στο περσινό πρωτάθλημα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη όμως είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του και τον κόσμο του που έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε αυτό το ματς διαπίστωσα άλλωστε ότι η νέα μου ομάδα διαθέτει ένα πολύ ζεστό κοινό και με πάθος».

Και συμπλήρωσε: «Πέρσι πήρα μια πρώτη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα και φέτος θα διανύσω τη δεύτερη σεζόν. Η δήλωση μου από εδώ και στο εξής πρέπει να δοθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags