Facebook Pixel Μεγάλος κίνδυνος για Άρη, ΟΦΗ και Εργοτέλη!
| 2016-03-17 18:08:00

Μεγάλος κίνδυνος για Άρη, ΟΦΗ και Εργοτέλη!

Μεγάλος κίνδυνος για Άρη, ΟΦΗ και Εργοτέλη!

Γιατί η «πτώση» τους στην Γ’ Εθνική είναι πολύ πιθανό πλέον να μην έχει τα ίδια οφέλη με αυτά που είχε η ΑΕΚ και η Λάρισα.

Εξαιρετικά ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην «καθαρίσουν» οικονομικά ΟΦΗ, Άρης και Εργοτέλης από τα χρέη που είχαν όταν ήταν ΠΑΕ, βάσει νομοσχεδίου που αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση και να κατατεθεί προς ψήφιση τον επόμενο μήνα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα creteplus.gr και επιβεβαιώνεται και από το ρεπορτάζ του Κρήτη Σπορ Fm 87,6.

Έγκυρη πηγή που γνωρίζει αρκετά καλά το θέμα μιλώντας τόσο στην ιστοσελίδα creteplus.gr, όσο και στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης να θέσει προς συζήτηση στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή νομοσχέδιο, το οποίο θα τονίζει πως σωματείο που επιλέγει την «επανεκκίνηση» μέσω της Γ’ Εθνικής και δεν έχει γίνει ακόμα ΠΑΕ, όταν ξαναγίνει, θα «κουβαλά» τα χρέη της προηγούμενης ΠΑΕ στο ακέραιο!

Αυτό δηλαδή δεν θα έχει για εφαρμογή στην ΑΕΚ, τον Ηρακλή ή τη Λάρισα που είναι ήδη ΠΑΕ, αλλά στον ΟΦΗ, τον Άρη, που βρίσκονται σε καθεστώς εκκαθάρισης και ετοιμάζονται να επιστρέψουν σε επαγγελματικές κατηγορίες και για συστήσουν και πάλι ΠΑΕ, αλλά και τον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό Βόλου που ακόμα δεν έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία, αλλά θα το κάνουν άμεσα.

Όλες οι προαναφερθείσες ομάδες είναι ήδη ενήμερες για το θέμα και αναμένεται μετά τις συζητήσεις που θα έχουν στα συμβούλιά τους, να έχουν και μια γενικότερη συντονισμένη κίνηση προκειμένου να μην ψηφιστεί το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags