Facebook Pixel ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:"Να γίνει το γήπεδο, αλλά σε άλλη θέση"
| 2016-03-17 18:46:00

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:"Να γίνει το γήπεδο, αλλά σε άλλη θέση"

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:"Να γίνει το γήπεδο, αλλά σε άλλη θέση"

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Δημητριάδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει βούληση για γήπεδο στο Στρατόπεδο Καρατάσιου

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, Μήτσης Δημητριάδης, και μίλησε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το Στρατόπεδο Καρατάσιου, όπου φέρεται να θέλει ο ΠΑΟΚ να φτιάξει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, μαζί με τη νέα έδρα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μήτση Δημητριάδη:

Για τους λόγους της αρνητικής στάσης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ: «Πάγια θέση του κόμματός μας, από την εποχή που ξεκίνησε το θέμα με την παραχώρηση των στρατοπέδων, είναι ότι δεν πρέπει να οικοδομηθούν. Θέλουμε να αποδοθούν στις τοπικές κοινωνίες σαν ελεύθεροι κοινόχρηστοι χώροι αναψυχής και πρασίνου. Η πόλη μας έχει πολύ μικρό ποσοστό πρασίνου ανά κάτοικο. Το μικρότερο στην Ευρώπη. Είναι χώροι από όπου αναπνέει η πόλη, αν χτιστούν και τα στρατόπεδα που έχουν μείνει έχουμε τελειώσει».

Για το αν μπορεί να γίνει το γήπεδο: «Το πράσινο αφορά συνολικά την πόλη και δεν είναι μόνο ένα στρατόπεδο, η θέση μας είναι η ίδια για όλα. Εμείς αναγνωρίζουμε την ανάγκη του ΠΑΟΚ να εκσυγχρονίσει τις γηπεδικές του εγκαταστάσεις. Το γράφουμε και στην ανακοίνωσή μας. Σεβόμαστε και την ιστορία του ΠΑΟΚ και την επιθυμία των φιλάθλων του για καλύτερους χώρους. Και εμείς στην πόλη είμαστε και πολλοί από εμάς είναι ΠΑΟΚτσήδες. Δεν θέλουμε να είναι μια αντίθεση ανάμεσα στον λαό του ΠΑΟΚ και στην επιθυμία των κατοίκων, γιατί υπάρχει ένα κίνημα αναπτυγμένο εδώ και χρόνια που υπερασπίζεται τους ελεύθερους χώρους. Υπάρχουν χώροι εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος και θα μπορούσε να γίνει εκεί το γήπεδο. Είχαν παρουσιαστεί στο παρελθόν και άλλες επιλογές, όπως η Θέρμη. Θα μπορούσε να πάει εκεί».

Για τις δηλώσεις του συμβούλου του Πάνου Καμμένου, που ανέφερε ότι υπάρχει πολιτική βούληση: «Ο σύμβουλος του κ. Καμμένου ήθελε να οικοδομήσει με Σαουδάραβες και την έκταση στον Παύλο Μελά. Υπήρχε και εκεί, κατά την άποψή του, πολιτική βούληση. Δεν πρόκειται να γίνει τέτοιο πράγμα. Δεν πρόκειται να πέσει τσιμέντο στην έκταση που θέλει ο σύμβουλος του Πάνου Καμμένου. Να γίνει το γήπεδο, αλλά σε άλλη θέση. Τα στρατόπεδα τα θέλουμε σαν χώρους πρασίνου, χωρίς ούτε έναν κουβά τσιμέντο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags