Facebook Pixel "Eίμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας"
| 2016-03-18 17:48:00

"Eίμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας"

"Eίμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας"

Ο Τάσος Δημητριάδης μίλησε στην κάμερα της NOVA για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως αισθάνεται ως μέλος της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου:
«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Είναι σαν να πέτυχα τον στόχο μου και προσπαθώ για το καλύτερο».

Για το πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση: «Σίγουρα είναι πιο δύσκολα εδώ. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Πρέπει ο στόχος κάθε παίκτη της Ακαδημίας να είναι η πρώτη ομάδα. Από κει και πέρα χρειάζεται δουλειά για να εξελιχθείς».

Για το πρότυπό του: «Είναι ο Ροναλντίνιο».

Για το πρότυπό του εντός συνόρων: «Μόνο ο Πάμπλο Γκαρσία θα έλεγα».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο: «Ξεκίνησα από την ηλικία των 6 χρόνων να αγωνίζομαι στην ομάδα της γειτονιάς μου και είχα μεγάλες βλέψεις. Προσπάθησα πολύ σκληρά για αυτό και κατάφερα να είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Αισθάνομαι δικαιωμένος και δεν μετανιώνω για τίποτα».

Για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Οι γονείς μου».

Για την πρώτη του συμμετοχή στην Super League: «Χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να πάρω κι άλλο χρόνο συμμετοχής. Επίσης θα παλέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα για τον στόχο μας και να κάνουμε το απόλυτο από εδώ και πέρα».

Για την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο Αγρίνιο: «Χάρηκα πάρα πολύ, παρόλο που μπήκα για μόλις τέσσερα λεπτά. Μου έδωσε κίνητρο ο προπονητής καθώς με την κίνηση αυτή μου έδειξε ότι με πιστεύει. Πρέπει λοιπόν να αποδείξω κι εγώ με την σειρά ότι αξίζω να βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή: «Παρά το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η Καλλονή είναι καλή και σταθερή ομάδα. Θεωρώ όμως ότι είμαστε ανώτεροι. Από την στιγμή που ήρθε ο κ.Ίβιτς στα αποδυτήρια μας έχει δώσει δύναμη και θα πάμε για το καλύτερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags