Facebook Pixel "Προπονητής με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες"
| 2011-06-08 18:47:00

"Προπονητής με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες"

"Προπονητής με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες"

Τον Χαβιέ Γκραθία παρουσιάζει αυτή την ώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, καθώς θα είναι ο νέος τεχνικός των Θεσσαλών, με τον Αχιλλέα Μπέο να τονίζει πως είναι ένας προπονητής με όνειρα και προσδοκίες.

Από χθες ο Χαβιέ Γκραθία είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου και αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ τον παρουσιάζει, με τον Αχιλλέα Μπέο να τονίζει αρχικά ότι είναι ένας προπονητής με όνειρα.

«Δεν έχω να πω πολλά πράγματα, απλά να πω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου επέλεξε στο πρόσωπο του κ. Γκραθία ένας προπονητή με μεγάλα όνειρα και προσδοκίες, μιας σχολής από την Ισπανία που παίζει ένα ποδόσφαιρο που είναι παγκοσμίως γνωστό, γρήγορο, πιεστικό και επιθετικό.

Ξεκινήσαμε από πέρσι να το παίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα για να δώσει το κάτι διαφορετικό σε αυτή την ομάδα που έχει ξεκινήσει να κάνει περήφανο τον κόσμο του Βόλου και έχει αναγνωριστεί και χειροκροτηθεί από εχθρούς και φίλους σε όλη την Ελλάδα.

Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει στην πρώτη του έξοδο από την Ισπανία. Ζητάω από τον κόσμο να στηρίξει τον νέο μας προπονητή, να κάνει υπομονή και να είναι σίγουροι ότι θα δούνε ωραίο ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει. Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου θα τον στηρίξουμε για να πετύχει για τον Ολυμπιακό της καρδιάς μας», είπε ο πρόεδρος των Θεσσαλών. Η παρουσίαση του Ισπανού πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags