Facebook Pixel «Δεν έγινε κάτι σοβαρό. Ήταν συζήτηση επί προσωπικού…»
| 2011-06-08 19:02:00

«Δεν έγινε κάτι σοβαρό. Ήταν συζήτηση επί προσωπικού…»

«Δεν έγινε κάτι σοβαρό. Ήταν συζήτηση επί προσωπικού…»

Κανένα σοβαρό επεισόδιο δεν έγινε στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Αδαμάντιο Πολέμη, ο οποίος τόνισε πως το… ξεκατίνιασμα έγινε μετά την συνεδρίαση και επί προσωπικού.
 

Όσον αφορά το μέλλον της ομάδας, εμφανίσθηκε απαισιόδοξος και ευχήθηκε οι «πράσινοι» να βγουν πιο δυνατοί από τα προβλήματά τους.

«Όλα τα πράγματα δρομολογούνται. Δεν έχει σταματήσει ο προγραμματισμός. Είμαστε σε συνεννόηση με τον κύριο Φερέιρα για όλα τα θέματα. Έχουμε μείνει περισσότερο με τα προβλήματα και όχι με τις προοπτικές, αλλά αυτά θα ειπωθούν στην πορεία», ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας τους… καυγάδες του ΔΣ: «Οτιδήποτε έγινε, που δεν ήταν σοβαρό. Στην κουβέντα πάνω και αυτά έγιναν αφού είχαν τελειώσει και συζητούσαμε επί προσωπικού. Στο ΔΣ κάποιοι είναι μέτοχοι και άλλοι εκπρόσωποι των μετόχων. Υπάρχει δηλαδή μία διαφορά στο πως εκφράζεται ο καθένας».

Γίνεται να βάλουν όλοι οι παράγοντες χρήματα;

«Με είχατε ξαναρωτήσει και σας είχα απαντήσει πως δε νομίζω πως θα μπουν τόσα χρήματα. Θα δούμε τις πωλήσεις των ποδοσφαιριστών και από κει θα έχουμε έσοδα. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα είναι πιο καθαρό το τοπίο. Πρέπει να συμβούν κάποια πράγματα για να είμαστε σίγουροι».

Για τον τεχνικό διευθυντή:

«Σας είχα πει πως προτιμούσα να έχω έναν Έλληνα και ο κ. Γιαννακόπουλος είπε πως θέλει να έχει έναν άνθρωπο που να ξέρει την ομάδα, αλλά ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση»

Επόμενη μέρα;

«Αγαπάμε τον Παναθηναϊκό και θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από τα προβλήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags